Tuning... puszek co prawda ale nie mogłem się oprzeć
- Piotr_Classic
- Miejscowość: Madryt
- Motocykl: HD Street Glide
- VROC: 32438
-
- Miejscowość: Poznań
- Motocykl: Vulcan VN1500 FI Classic
- VROC: 31381
No właśnie, bo chcą być oryginalni. Tylko w złej kolejności, bo najpierw kupują Golfa II, no a dopiero później chcą być oryginalni .Baudolino pisze:Zawsze mnie ciekawiło po kiego chu... grzyba robić z normalnego auta jakiegoś cudaka. Macie jakieś pomysły Tylko nie wciskajcie mi kitu o potrzebie bycia oryginalnym. Kto chcący być oryginalnym kupuje Golfa II
Pozdrawiam
- Baudolino
- Miejscowość: Kraków
- Motocykl: Lucynka
- VROC: 32426
Tego nie wiem. Od poczatku mojej przygody z motoryzacją mam Fordy. Chyba najbardziej udany był Scorpio I. Oczywiście musiałem go zrypać wpychając mu gaz i zaczęły sie jazdy. Gaziarz mnie odsyłal do zwykłego mechanika, mechanik do gaziarza. Nigdy wiecej instalacji gazowej ! Choć teraźniejszy mój Fordzik pali 20l/100km Niech moc będzie z nimZajonc pisze:Bo ogólnie Golfinka to dobry samochód
Pozdrawiam
- Piotr_Classic
nie zgodzę się z Tobą miałem już dwa francuzy w tym jeden od nowości i nic im nie dolegało. Raz benzynka a teraz rechocik, nie mogę narzekać.Abramsm1a1 pisze:Nie kupuje się samochodów na F i francuskichZajonc pisze:Gdzieś usłyszałem taki tekst: Najlepsze są samochody na literę "F", czyli: Fiat, Ford, Francuzy i Folcwagien :P
A ile w tym prawdy?
A ja od 2 dni mam małe Seiko (Seicento) stare trochę bo 11 letnie, takie małe autko na dojazd do pracy... i właśnie myślałam co by tu wymyślić w środku żeby było milutkie... jakieś futerko na kierownicy, kolorowe świecidełka... Kajka (córeczka) zapodała że uszyje mi poduchy dla pasażerów. Tak że będzie wielko-miejski tuning Seiko, hihihihhi niech tylko wróci z warsztatu, niech go wezmę w swoje ręcę
I'm Member Queens of Roads !!!! http://www.queensofroads.pl/
- MaciekSz
- Miejscowość: Pruszków
- Motocykl: BMW K1200LT
- VROC: 32197
Ale oczywiście pasuje do kurtki jak moto? ;-)Dzidzia pisze:A ja od 2 dni mam małe Seiko (Seicento) ...
MaciekSz
Jest: K1200LT
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT
VROC #32197
Jest: K1200LT
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT
VROC #32197
- Piotr_Classic
-
- Miejscowość: Zielona Góra
- Motocykl: kawasaki vulcan 2000
- VROC: 0
ktoś kiedyś powiedział "ford gówno wort (wart)" ja też praktycznie cały czas jeździłem fordami i nie narzekałem zwłaszcza na ostatniego tego z 2,5 litrowym 220konnym silnikiem a wracając to tuningu to "najlepiej" z tuningowane samochody widziałem w egipicie czad nie ziemski!!!
norbi
i znów po sezonie
i znów po sezonie
- Baudolino
- Miejscowość: Kraków
- Motocykl: Lucynka
- VROC: 32426
Będąc na Bali widziałem tuningowane skutery. Nie dość że na jednym czasami jeździła cała czteroosobowa rodzina to jeszcze mieli na kierownicy coś jak ołtarz. Niektóre skuterki wyglądały jak kapliczki. Fantastyczna sprawa.
Co ciekawe to kobiety "plecaczki" na tych skuterkach siedziały bokiem, coś jak w dawnych czasach babeczki na koniach.
Pozdrawiam
[ Dodano: Sob Paź 02, 2010 ]
Pozdrawiam
Co ciekawe to kobiety "plecaczki" na tych skuterkach siedziały bokiem, coś jak w dawnych czasach babeczki na koniach.
Pozdrawiam
[ Dodano: Sob Paź 02, 2010 ]
Koniecznie "antyradarowa" płyta CD na lusterkuDzidzia pisze:właśnie myślałam co by tu wymyślić w środku
Pozdrawiam