Witam serdecznie wszystkich
-
- Miejscowość: USTKA
- Motocykl: VN 1700 CLASSIC LT
- VROC: 100704
Witam serdecznie wszystkich
Siemka mam na imię Jacek,mieszkam w Ustce i jestem najszczęsliwszym chyba facetem w mojej małej mieścinie a to dlatego że od listopada jestem posiadaczem pięknego czarnego VN 1700 CLASSIC LT z 2009 roku.Zakup tego bydlaka był po prostu instynktowny a że chciałem motocykl po wyżej 1000 pojemności szukałem w różnych markach,VTX 1800,WILD STAR i innych a ciągle spoglądałem na NOMADA 1600,aż w końcu kiedy po wielu wyrzeczeniach i ciężkiej pracy pojechałem go kupić stał tam również VN1700 CLASSIC i nagle poczułem ze chyba będe miał rozwolnienie,to była miłość od pierwszego wejrzenia,powrót do domu na kołach,na pożyczonych od kupla blachach przy silnym wietrze i deszczu to coś czego nie zapomne nigdy,kiedy zajechałem pod dom lekko przyhamowałem ale jakoś nie chciałem wracać,zsiadać,pojechałem dalej.Mimo ze wtedy wiało, padało zrobiłem prawie 500 km.Ale się rozpisałem mógłbym tak bez końca Pozdrawiam wszystkich do zobaczenia na zlotach
- WiecznieŻywy
- Miejscowość: Elbląg
- Motocykl: Kawasaki Vulcan 2000
- VROC: 35625