adamli pisze:Jest... bliżej naturyfitter pisze: Andy napisał/a:
Alex Comfort - Radość seksu, - poradnik wykwintnej sztuki miłosnej.
Atlas Grzybów
Andy - ale nie ma tu żadnych powiązań?

Jeśli podczas spaceru, znajduję w lesie całkiem przypadkiem, jakąś zupełnie Zieloną Gąskę ( Tricholoma eqestre ), zabieram Ją do swojej zacisznej pieczarki ( Agaricus bitorquis, Varsovia Rembertius plus minus ), tam też bazując na wiedzy własnych wiekowych doświadczeń, wspieranych wspólnie czytanym, na bieżąco, podręcznikowym urozmaiceniem z " Radości...", daruję szczęściarze ( na początek ) jakieś trzy, cztery niezapomniane i nieziemskie godziny euforii....adamli pisze:Jest... bliżej naturyfitter pisze: Andy napisał/a:
Alex Comfort - Radość seksu, - poradnik wykwintnej sztuki miłosnej.
Atlas Grzybów
Andy - ale nie ma tu żadnych powiązań?
Czytałem Kod... oraz Anioły i Demony, fajnie sie to czyta, taki papierowy serial, który wciąga a potem zapominasz...niemniej jednak frajde podczas czytania sprawia niesamowitąGóral pisze:Dan Brown - całość
Mam wszystkie jego książki w czerwonej obwolucie wydane przez AiBGóral pisze:Witia Suworow - na początek "żołnierze wolności" i "akwarium", potem jak leci -też ciekawa "historia"
Przerobiłem prawie całego Dana Browna (bez Inferno) dwa miesiące temu i jak dla mnie wszystkie książki mają ten sam schemat, koleś i babka + wyścig z czasem i pościg wrogich sił. "Kod Leonarda" i "Zaginiony symbol" nawet nie najgorzej wspominam.Szwagier pisze:Czytałem Kod... oraz Anioły i Demony, fajnie sie to czyta, taki papierowy serial, który wciąga a potem zapominasz...niemniej jednak frajde podczas czytania sprawia niesamowitąGóral pisze:Dan Brown - całość![]()
to przeczytaj "Dreszcz" Jakuba Ćwieka - będziesz miał kontynuacjęPainkiller pisze:i wreszcie główny bohater nie jest wyidealizowany, pije, pali, spędza czas w burdelu
Badger pisze:Jakub Ćwiek - "Chłopcy - Bangarang". Kolejna cześć przygód Dzwoneczka i spółki.
Lekko, łatwo i przyjemnie. I mnóstwo sugestii jak zorganizować zlot motocyklowy
PaulaLecho pisze:Paula Coelho - Alchemik