Wymiana Banerami
-
- Miejscowość: Gryfino
- Motocykl: Honda Shadow VLX 600
- VROC: 0
Wymiana Banerami
Witam, Zgodnie z tym - o czym rozmawialiśmy z Andrew na "Świńskich Ryjach" na temat wymiany banerów trzeba dokończyć tą sprawe. W związku z tym, że nasz (www.wataha-gryfino.pl) Baner już jest na waszej stronie, my również się odwdzięczamy Lecz nie wiem czy uda nam się to zrobić na obecnej stronie (mamy duże z nią problemy) lecz już trwają prace nad nową i niedługo je sfinalizujemy, i zmieni się nasz adres - o tym was jeszcze poinformuję. W związku z tym moje pytanie: czy taki ma być wasz baner? ( LINK ) Jeśli nie to to prosiłbym o przesłanie mi obrazka - najlepiej w jak najlepszej jakości i rozdzielczości na PW
ZGR Denis
www.2013MDP.pl
www.2013MDP.pl
-
Dzięki Badger, lecz na aktualnej stronie są problemy z wstawieniem banera z obrazkiem, więc wstawiliśmy tylko napis (a pod nim odnośnik) możecie sprawdzić jak to wygląda. Po przejściu na nową stronę pokombinuje tak, żeby był normalny baner
ZGR Denis
www.2013MDP.pl
www.2013MDP.pl
-
a nie lepiej na stronie głównej?
Do admina: proszę o zmiane linka z wataha-gryfino.pl na watahagryfino.pl ponieważ zmieniliśmy już stronę, teraz pozostało mi tylko pozmieniać pare kosmetycznych spraw, na nowej stronie już wasz link widnieje jako normalny baner z prawdziwego zdarzenia
Do admina: proszę o zmiane linka z wataha-gryfino.pl na watahagryfino.pl ponieważ zmieniliśmy już stronę, teraz pozostało mi tylko pozmieniać pare kosmetycznych spraw, na nowej stronie już wasz link widnieje jako normalny baner z prawdziwego zdarzenia
ZGR Denis
www.2013MDP.pl
www.2013MDP.pl