Pozdrawiam
To weź od Banana, zacna maszyna w bardzo dobrym stanie, co prawda 900 cm, ale z rąk motocyklisty, w dobre, podobnie troskliwe dłonie. Maszyna dla smakosza, konesera. Odwdzięcza się niebywałymi wrażeniami z jazdy. Kominy od Kalińskiego w macie.... Oddech z kotła.. bulgot sprawiający, że dostajesz gęsiej skórki... Miód na uszy, uczta dla estetów. Z całego serca polecam, wiem co mówię i piszę...harry pisze:Tylko ja mam problem bo jestem niski 170cm wzrostu ;/ i 80kg i nie każdy motocykl jest dla mnie bo moja shadow teraz ma 230kg i jest ok ale z wiekszym motocyklem cięższym oraz wyższym mogą być problemy ;/
No rozumiem jak byś kupił Suzuki DR650 to mógłbyś mieć problem z dostaniem do ziemi obiema nogamiTylko ja mam problem bo jestem niski 170cm wzrostu ;/ i 80kg i nie każdy motocykl jest dla mnie
Witaj harryharry pisze:Tylko ja mam problem bo jestem niski 170cm wzrostu ;/ i 80kg i nie każdy motocykl jest dla mnie bo moja shadow teraz ma 230kg i jest ok ale z wiekszym motocyklem cięższym oraz wyższym mogą być problemy ;/
Oczywiście miało być Suzuki VZR1800Nie żebym się czepiał, ale co do posta powyżej kolegi Pustelnika - Suzuki VTX 1800 ? To chyba jakaś nowość od tego producenta?