Witam
Jestem na etapie zmiany motocykla . Padło na VN800 . Cały czas szukam , czytam , oglądam . Na dzień dzisiejszy mam upatrzone dwie sztuki . Jedna to forumowa maszyna , tej nie potrzeba oceniać a druga to ta :
http://olx.pl/oferta/kawasaki-vn800-dra ... 75WdZ.html
Moto urzekło mnie swoim wyglądem , lubie takie klimaty . Ma dwa zestawy błotników i siedzeń . Właściciel całkiem spoko , mówi rzeczowo i nie koloruje .
Na fotach wydaje się się ok ale może ktoś coś zauważy , podpowie na co zwrócić uwage przy ewentualnych oględzinach, może ktoś zna to cacko .
Ja jestem troche zbyt napalony by podejść do tego " na zimno "
Dzięki za wszelkie info .
Pzdr
Miłosz
Vn 800 do oceny
-
- Miejscowość: kujawy i pomorze - 9 wzgórz
- Motocykl: Była Menda EN500 jest VN800 Menda 2
- VROC: 35927
Jeżeli pasuje Ci klimat i masz zamiar nim jeździć sam to warto go sprawdzić. Jeżeli chcesz jeździć z plecaczkiem to tak naprawdę obojętnie który zestaw kanapa-błotnik założysz, bo żaden do tego się nie nadaje.
"Wsiądźcie na motocykle i jedźcie tak długo, aż zrozumiecie o co w tym wszystkim chodzi" - Gang Dzikich Wieprzy
-
Trafiłeś . Nawet o tym nie pomyślałem . Mimo wszystko nadal jestem nim zainteresowany .Góral pisze:Jeżeli pasuje Ci klimat i masz zamiar nim jeździć sam to warto go sprawdzić. Jeżeli chcesz jeździć z plecaczkiem to tak naprawdę obojętnie który zestaw kanapa-błotnik założysz, bo żaden do tego się nie nadaje.
Gdzieś na forum czytałem że oryginalna tylna zębatka nie ma otworów technologiczych , nie wiem jak to się fachowo określa . Tu na foto widzę pełne koło , które różni sie od innych , znajdujących się w tym samym modelu o zbliżonym roczniku . Jeśli dobrze dedukuje to wyglada na to że przebieg może być prawdziwy a napęd niebawem do wymiany .
Jeśli sie mylę prosze o korekte .
Pzdr
Miłosz
-