Benny84 pisze:No widzisz je dnak nie bladze,taki nolan ni chuja nie pasuje na czopika LwG
jaki kask polecacie na choppera,crusera
- Zombie
- Miejscowość: M-a
- Motocykl: VN 1700 Vaquero , Indian Scout
- VROC: 34250
Jeśli już to chyba BiltwellBenny84 pisze:na driftera nolan?no co wy panowie?slyszycie co mowicie hehe,nolan i te wszystkie inne nie pasują za cholere juz kupiony betwell
Mniejsza o perfekcje, badz po prostu dobry.
www.steelrosesmcsouthside.pl
www.steelrosesmcsouthside.pl
-
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: VN 700, VN 1600 Nomad
- VROC: 34888
Gratuluję wyboru.
My jednak, wskazując drogę, o którą przecież pytałeś , pomagając, zawsze kierujemy się bezpieczeństwem. Uważam , że wiemy co mówimy.
Nie komentuję Twojego wpisu, czasem tylko dziwię się ścieżkami, którymi krąży myśl.., zatem bez dalszych komentarzy, proszę.
Poniżej wklejone z opisu sklepu .
Legedenda dostępna już w Polsce!
Kaski wykonane z plastycznego ABS-u wyściełane lycrą i mękką pianką. Nie posiadają homologacji, ale robią szał na ulicach.
Jeden uniwersalny rozmiar. Gąbka kształtuje się do Twej głowy.
Oldschool pełną gębą.
Obyś nigdy nie żałował.
My jednak, wskazując drogę, o którą przecież pytałeś , pomagając, zawsze kierujemy się bezpieczeństwem. Uważam , że wiemy co mówimy.
Nie komentuję Twojego wpisu, czasem tylko dziwię się ścieżkami, którymi krąży myśl.., zatem bez dalszych komentarzy, proszę.
Poniżej wklejone z opisu sklepu .
Legedenda dostępna już w Polsce!
Kaski wykonane z plastycznego ABS-u wyściełane lycrą i mękką pianką. Nie posiadają homologacji, ale robią szał na ulicach.
Jeden uniwersalny rozmiar. Gąbka kształtuje się do Twej głowy.
Oldschool pełną gębą.
Obyś nigdy nie żałował.
Teraz już wiem, czym wolność jest...
Zawsze patrz na jasną stronę życia...
Zawsze patrz na jasną stronę życia...
-
- Miejscowość: STARGARD
- Motocykl: HD V-ROD MUSCLE
- VROC: 0
mój kolega wlasnie kupil sobie Bitwella, smiga v-rodem, i pierwsza jazda wykazala ze już przy 100 pizdzi po ryju ze masakra, szyba zapinana na zatrzaski jest wybitnie nieszczelna, a poza tym od dolu zasuwa wiater, koles zawiedziony, on ma taka szybe prosta nie tą profilowana może profilowana lepsza,
aha ja używam LS2 TOMCAT ale przymierzam się już powoli do Nolana N43 AIR
aha ja używam LS2 TOMCAT ale przymierzam się już powoli do Nolana N43 AIR
-
- Miejscowość: Duszniki WLKP
- Motocykl: Drifter 1500
- VROC: 0
A tak pozatym ANDY wiem cos o bezpieczenstwie.10lat smigalem na plastikach.ostatnie sezony na hayce.tak ze wiem co to bezpieczenstwo dobre kombi i kask.a na czopiku tych predkosci nie osiagne.na kolano nie zejde.tak ze nie martw sie dam rade nawet w takim kasku co pisalem.chyba ze zasne z nudow przy jezdzie i znowu wroce do plastika pozdro LwG
- ciecio
- Miejscowość: Gdańsk
- Motocykl: Kawasaki Vulcan 900 Classic
- VROC: 36107
Eeee.....Benny84 pisze:A tak pozatym ANDY wiem cos o bezpieczenstwie.10lat smigalem na plastikach.ostatnie sezony na hayce.tak ze wiem co to bezpieczenstwo dobre kombi i kask.a na czopiku tych predkosci nie osiagne.na kolano nie zejde.tak ze nie martw sie dam rade nawet w takim kasku co pisalem.chyba ze zasne z nudow przy jezdzie i znowu wroce do plastika pozdro LwG
Chciałbym być takim twardzielem jak Ty
"Wojną zachwycają się tylko ci, którzy nigdy jej nie poznali" Erazm z Rotterdamu
"Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do Swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
"Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do Swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
Benny, w takim razie to nie będzie problemem dla Ciebie na leniwym driffterku.Benny84 pisze:A tak pozatym ANDY wiem cos o bezpieczenstwie.10lat smigalem na plastikach.ostatnie sezony na hayce.tak ze wiem co to bezpieczenstwo dobre kombi i kask.a na czopiku tych predkosci nie osiagne.na kolano nie zejde.tak ze nie martw sie dam rade nawet w takim kasku co pisalem.chyba ze zasne z nudow przy jezdzie i znowu wroce do plastika pozdro LwG
https://www.youtube.com/watch?v=fNh8tquXzc8
Mam już większą część pachołków, ale do wiosny uzbieram całość i zapraszam na "usypiającą" jazdę..... tylko fory musisz mi dać, bo mam mniej zwrotny motocykl ;-)
A ja tak wyskoczę ni z gruszki ni z pietruszki :P
Dawno temu miałem otwartego Caberga, na skuterze 50ccm jak na piachu poleciałem , do tej pory mam jakiś uraz do "otwartych" chociaż technologia się zmieniła...
Do VN800 kupiłem Lazera Bayamo Z-line w czarnym macie, cena i półka nie najwyższa, wszyscy mi tłumaczą że ten kask nie pasuje do Cruisera, ale mimo wszystko do jazdy wokół komina polecam
Druga sprawa, noszę okulary i w niektórych otwartych kaskach mam je za luźno i przy większych prędkościach mi je "podrywa"...
I pytanie...
Używa ktoś z kolegów kasków Lazera z odpinaną szczęką?
Dawno temu miałem otwartego Caberga, na skuterze 50ccm jak na piachu poleciałem , do tej pory mam jakiś uraz do "otwartych" chociaż technologia się zmieniła...
Do VN800 kupiłem Lazera Bayamo Z-line w czarnym macie, cena i półka nie najwyższa, wszyscy mi tłumaczą że ten kask nie pasuje do Cruisera, ale mimo wszystko do jazdy wokół komina polecam
Druga sprawa, noszę okulary i w niektórych otwartych kaskach mam je za luźno i przy większych prędkościach mi je "podrywa"...
I pytanie...
Używa ktoś z kolegów kasków Lazera z odpinaną szczęką?