Hejo!
Hejo!
Witajcie. Jestem z okolic Bydgoszczy. Przymierzam się do Vulcana VN800, aby dołączyć do rzeszy Vulcanizatorów. Byłby to mój 1-wszy motocykl.
Na wstępie chciałbym Was od razu wykorzystać, a mianowicie oglądałem dzisiaj Vulcana classica 800. I chciałbym poznać Waszą opinię "czy nie wyglądam jak na psie" z moim wzrostem 191 i wagą 94kg. Myślałem o vulcanie 1500 ale z tego co czytam to prawie każdy odradza na początek.
DSC_02022.jpg
DSC_02032.jpg
(Zdj z twarzą wstawię jak już się utożsamię z tym motocyklem
Z góry dzięki
I Pozdrawiam!
Na wstępie chciałbym Was od razu wykorzystać, a mianowicie oglądałem dzisiaj Vulcana classica 800. I chciałbym poznać Waszą opinię "czy nie wyglądam jak na psie" z moim wzrostem 191 i wagą 94kg. Myślałem o vulcanie 1500 ale z tego co czytam to prawie każdy odradza na początek.
DSC_02022.jpg
DSC_02032.jpg
(Zdj z twarzą wstawię jak już się utożsamię z tym motocyklem
Z góry dzięki
I Pozdrawiam!
-
- Miejscowość: Szamotuły
- Motocykl: HD Electra Ultra Classic
- VROC: 0
Przymierz się do VN900 - jest trochę większy, jakby obszerniejszy - bo na tym to szału nie ma jak widać... Także pasażer by miał trochę więcej miejsca na VN900 . Ja mam 195cm i VN900 był trochę za mały, więc u Ciebie będzie podobnie, a może i w sam raz?
Gdyby to nie miało być pierwsze Twoje moto to bym Ci polecił od razu 1600, ale lepiej zaczynać od mniejszych. Bardzo roztropnie kombinujesz.
Gdyby to nie miało być pierwsze Twoje moto to bym Ci polecił od razu 1600, ale lepiej zaczynać od mniejszych. Bardzo roztropnie kombinujesz.
"Nie dyskutuj z idiotą bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i wygra doświadczeniem"
Idź pod prąd - z prądem płyną tylko śmieci..
Idź pod prąd - z prądem płyną tylko śmieci..
- Piotr
- Miejscowość: Warszawa-Wilanów
- Motocykl: VN 1500 Nomad, VN 2000 Diablo Black
- VROC: 25311
Witaj
VN 800 wcale nie jest taki mały, jak go doposażysz będzie wyglądał na potężniejszy, znam równie wysokich, a może i wyższych, którzy jeżdżą na takim motocyklu.
VN 800 wcale nie jest taki mały, jak go doposażysz będzie wyglądał na potężniejszy, znam równie wysokich, a może i wyższych, którzy jeżdżą na takim motocyklu.
VROC#25311
--- www.v-moto.pl części ,akcesoria, oleje, filtry... do VN-ów ---
http://www.steelrosesmcsouthside.pl
--- www.v-moto.pl części ,akcesoria, oleje, filtry... do VN-ów ---
http://www.steelrosesmcsouthside.pl
- Słodki
- Miejscowość: Będzin
- Motocykl: "SPARTAN" 1700
- VROC: 0
Sie was wyrzuciło z okolic Bydgoszczy
Stary moja rada jest taka ,jak tylko czujesz się na siłach.posiadasz odpowiednie środki finansowe to celuj wyżej w 1500,1600 lub 1700 dasz radę to kwestia przyzwyczajenia i obycia,
będzie ci na pewno lżej.Chyba że to twoje pierwsze w życiu moto???
Pozdrawiam z południa
Stary moja rada jest taka ,jak tylko czujesz się na siłach.posiadasz odpowiednie środki finansowe to celuj wyżej w 1500,1600 lub 1700 dasz radę to kwestia przyzwyczajenia i obycia,
będzie ci na pewno lżej.Chyba że to twoje pierwsze w życiu moto???
Pozdrawiam z południa
Nie ważne dokąd
Ważne że jeden ślad za tobą
Ważne że jeden ślad za tobą
No właśnie to jest moje pierwsze w życiu moto. Ale olej w głowie wydaje się że jest (wiem wszyscy tak pewnie gadają). No i mając świadomość że 1500 miałbym blokadę.
Tą VN800 czułem trochę jak zabawkę. Jakbym siedział na rowerku. (Oczywiście subiektywne odczucie, żeby się nie obrazili posiadacze tego moto ).
Mam na oku taką VN 1500 tylko, że 1999 12tys przebiegu w milach. trochę dziwne. I ma stacyjkę na baku i jest taki jakby nietypowy przełącznik do zapłonu. Nie wiem co to za wersja. Możliwe że amerykańska, a z tego co słyszałem w USA robią duże przebiegi.
Tą VN800 czułem trochę jak zabawkę. Jakbym siedział na rowerku. (Oczywiście subiektywne odczucie, żeby się nie obrazili posiadacze tego moto ).
Mam na oku taką VN 1500 tylko, że 1999 12tys przebiegu w milach. trochę dziwne. I ma stacyjkę na baku i jest taki jakby nietypowy przełącznik do zapłonu. Nie wiem co to za wersja. Możliwe że amerykańska, a z tego co słyszałem w USA robią duże przebiegi.