Polskie morze
- Kristof_if
- Miejscowość: Lubomia
- Motocykl: HD FLHTK103,Honda Transalp,Cx500,był VN 1500
- VROC: 37033
Polskie morze
Koledzy znacie może jakieś fajne miejsce na urlop nad polskim możem.
Szukam Domku lub hotelu bo z dziećmi.
Szukam Domku lub hotelu bo z dziećmi.
Kriss.
Live to ride,ride to live.
Live to ride,ride to live.
- Robson
- Miejscowość: Tychy
- Motocykl: VN 1600 Nomad "Phantom"
- VROC: 34475
http://www.adam.jaroslawiec.pl/
Wal jak w dym... Za namową kolegi byłem tam 2 tygodnie - jeśli nie szukasz zgiełku Jarosławca to tam jest extra. Do Jarosławca spacery plażą - revelacja
Mam foty jak chcesz. Zalecam jednak nie później niż 2 pierwsze tygodnie sierpnia - potem chłodno, ale dużo jodu.
Wal jak w dym... Za namową kolegi byłem tam 2 tygodnie - jeśli nie szukasz zgiełku Jarosławca to tam jest extra. Do Jarosławca spacery plażą - revelacja
Mam foty jak chcesz. Zalecam jednak nie później niż 2 pierwsze tygodnie sierpnia - potem chłodno, ale dużo jodu.
Jestem tu, bo wierzę, że emocje są siłą życia...
Nie jestem odpowiedzialny za emocje odbiorcy... To jego sprawa.
Nie jestem odpowiedzialny za emocje odbiorcy... To jego sprawa.
-
- Miejscowość: Brodnica
- Motocykl: HD FLHTCUI
- VROC: 34836
http://www.domyletnie.com/pl-sarbinowo- ... dom_1.html
Byłem z dzieciakami dwa razy z rzedu, spokojnie ,nie ma zgiełku, plaża czysta, jest gdzie spacerować, jak sie znudzi to wyjazdowki jednodniowe na zwiedzanie okolic tez mozna sobie zorganizowac-jest co zwiedzac w okolicy.
Byłem z dzieciakami dwa razy z rzedu, spokojnie ,nie ma zgiełku, plaża czysta, jest gdzie spacerować, jak sie znudzi to wyjazdowki jednodniowe na zwiedzanie okolic tez mozna sobie zorganizowac-jest co zwiedzac w okolicy.
Rolling, rolling, rolling.........
Komar 3, WSK 175, VN800Classic, VN1600Classic, VN900Classic, HD FLHTCUI.....
Komar 3, WSK 175, VN800Classic, VN1600Classic, VN900Classic, HD FLHTCUI.....
Ja z dzieciakami polecam: http://www.nawydmie.com.pl/
Czysto, duży plac zabaw z zabawkami, huśtawkami, domkami - na nim miejsce i altanka na grilla. Nad morze tylko przejść przez furtkę.
Spaliśmy w budynku, pokój na parterze z własnym wejściem. Do wyboru również domki.
Okolica fajna, jak się miejscowość znudzi wtedy w auto i np. Międzyzdroje i pobliskie miejscowości można pozwiedzać
Czysto, duży plac zabaw z zabawkami, huśtawkami, domkami - na nim miejsce i altanka na grilla. Nad morze tylko przejść przez furtkę.
Spaliśmy w budynku, pokój na parterze z własnym wejściem. Do wyboru również domki.
Okolica fajna, jak się miejscowość znudzi wtedy w auto i np. Międzyzdroje i pobliskie miejscowości można pozwiedzać
- Kristof_if
- Miejscowość: Lubomia
- Motocykl: HD FLHTK103,Honda Transalp,Cx500,był VN 1500
- VROC: 37033
- Piotr_Classic
- Miejscowość: Madryt
- Motocykl: HD Street Glide
- VROC: 32438
Jędrzej.... masz jakie konkretne namiary ? podaj proszę gdyż myślałem o tej miejscowości dla siebie i mojej rodzinki 2+2
pisz jeżeli możesz na PW lub na pkaluga@poczta.onet.pl
pisz jeżeli możesz na PW lub na pkaluga@poczta.onet.pl
-
- Miejscowość: Kraków
- Motocykl: jeszcze nie mam :)
- VROC: 0
W Rowach byłem już kilka ładnych lat temu i właśnie sprawdziłem i mojej miejscówki już nie ma... coś tam nowego się pobudowało... Ale mam też inną propozycję nadmorską - na Wyspie Sobieszewskiej - jeśli byłbyś zainteresowany to mogę podać namiarPiotr_Classic pisze:Jędrzej.... masz jakie konkretne namiary ? podaj proszę gdyż myślałem o tej miejscowości dla siebie i mojej rodzinki 2+2