FOTKI...śmieszne, ciekawe, dziwne...
- fitter
- Miejscowość: Szczecin
- Motocykl: VN900LT '10
- VROC: 33352
Serducho w porządku, to proszę o wdech (ciach) i wydech. I już po wszystkimDuch pisze:Będąć na badaniach okresowych w chorzowie trafiłem na taki pokój
Życie nie powinno być podróżą do grobu, której celem jest dowiezienie atrakcyjnych i dobrze zachowanych zwłok. Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć narąbany w trzy dupy, krzycząc: "ALE TO BYŁA JAZDA!"
- kacmar
- Miejscowość: Zabrze
- Motocykl: VN900LT '08 , VN1700 Voyager
- VROC: 36367
W innych mają i taki pokójDuch pisze:Będąć na badaniach okresowych w chorzowie trafiłem na taki pokój
Pozdrawiam Cię
VROC#36367
VROC#36367
- ciecio
- Miejscowość: Gdańsk
- Motocykl: Kawasaki Vulcan 900 Classic
- VROC: 36107
A w tym pokoju nie było przypadkiem tak ?Duch pisze:Będąć na badaniach okresowych w chorzowie trafiłem na taki pokój
.
.
"Wojną zachwycają się tylko ci, którzy nigdy jej nie poznali" Erazm z Rotterdamu
"Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do Swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
"Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do Swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"