Playstation 3
- Abrams
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: VN2000 Limited '05
- VROC: 29561
Playstation 3
Koledzy jak w temacie czy ktoś z Was w coś grywa?
Może jakieś gry na wymianę jak się komuś znudziły?
Albo jakiś team w grach zespołowych ?
Może jakieś gry na wymianę jak się komuś znudziły?
Albo jakiś team w grach zespołowych ?
- Abrams
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: VN2000 Limited '05
- VROC: 29561
PS
nie ma problemu, zrobimy z tego temat PS, a skąd ja mam wziąć PS1Baudolino pisze:Wybacz że podpiąłem się pod temat
A jak już pograsz w te fajne nowe gry na PS III to zagraj w Spyro na PS I
Uwielbialem tą gierkę, niestety przepadła.
Pozdrawiam
-
- Miejscowość: Gryfino
- Motocykl: Honda Shadow VLX 600
- VROC: 0
nie! Drodzy koledzy, w takich sytuacjach, jeśli ktoś jest gotów zapłacić jakiekolwiek pieniądze za gre na PS3, która w orginale była wydana na PS 1 zapraszam do zakładki PlayStation @store w waszym PS'ie i tam jest opcja "PS1 Clasic" czy coś takiego i tam można śmiało kupić gry na PS1, po otrzymaniu wpłaty przez Sony można ją ściągnać (bez limitu - jak się usunie ściągamy jeszcze raz ale już za free) wystarczy się zarejestrować, no i zapłacić. Narazie nie rozgryzłem jak zapłacić z polskiej karty płatniczej. Jak coś będe wiedział na pewno dam znać, bo PS3 ma moja siostra i właśnie kombinuje z nią jak tutaj ten problem załatwić
ZGR Denis
www.2013MDP.pl
www.2013MDP.pl
Nie zamieniaj się , chętnie zagram w chińczyka (choć nie pamiętam o co tam chodziło).Andrew pisze:Jeżeli chodzi o gry to u mnie jest Chińczyk i mogę się wymienić. Np. na warcaby.
[ Dodano: Czw Paź 28, 2010 ]
I w bierki też zagram. Ale korespondencyjne? :shock: :shock: :shock: Podaj zasady gry.Lecho69 pisze:A może bierki korespondencyjne?
- Lecho
- Miejscowość: Białystok
- Motocykl: VN1600 Classic
- VROC: 32224
Rzucam biorę bierki aż skuszę, zapisuję punkty, pakuję co zostało i wysyłam do Ciebie. Ty rozpakowujesz, rzucasz, bierzesz bierki aż skusisz, zapisujesz i wysyłasz co zostało do następnego gracza. On rozpakowuje, rzuca, ..............Ola pisze:I w bierki też zagram. Ale korespondencyjne? :shock: :shock: :shock: Podaj zasady gry.
Z gierek mamy Buzza (quizz) - może w jakieś jesienne wieczory pobawimy się grupowo u nas PS3 zarasta kurzem... jakoś tak wyszło...
ale pomysł Lecha z korespondencyjnymi bierkami jest rewelacyjny
ale pomysł Lecha z korespondencyjnymi bierkami jest rewelacyjny
I'm Member Queens of Roads !!!! http://www.queensofroads.pl/
Ok, to kiedy zaczynamy zabawę w bierki.Lecho69 pisze:Rzucam biorę bierki aż skuszę, zapisuję punkty, pakuję co zostało i wysyłam do Ciebie. Ty rozpakowujesz, rzucasz, bierzesz bierki aż skusisz, zapisujesz i wysyłasz co zostało do następnego gracza. On rozpakowuje, rzuca, ..............Ola pisze:I w bierki też zagram. Ale korespondencyjne? :shock: :shock: :shock: Podaj zasady gry.