Co zrobiłem dzisiaj przy swoim motocyklu !!
Co zrobiłem dzisiaj przy swoim motocyklu !!
Witajcie.
Pozwoliłem sobie założyć taki luźny wątek na temat tego co zrobiłeś dzisiaj przy swoim motocyklu. Piszcie, wstawiajcie fotki, może zainspirujecie kogoś do podłubania przy swoim sprzęcie. Ja np. dzisiaj zrobiłem sobie daszki z nierdzewnej blachy na klosz i lightbary. Teraz czekają na montaż
A Ty co zrobiłeś
Pozwoliłem sobie założyć taki luźny wątek na temat tego co zrobiłeś dzisiaj przy swoim motocyklu. Piszcie, wstawiajcie fotki, może zainspirujecie kogoś do podłubania przy swoim sprzęcie. Ja np. dzisiaj zrobiłem sobie daszki z nierdzewnej blachy na klosz i lightbary. Teraz czekają na montaż
A Ty co zrobiłeś
- RadekSłupsk
- Miejscowość: Słupsk
- Motocykl: Kawasaki VN 800 A (1997)
- VROC: 35633
Ja zrobiłem runke ok.30km 29sty., wymieniłem uszczelki i membranę w kraniku, wymieniłem swiece, zamontowalem nowe podnozki dla mojej pasażerki, zrobiłem kolejna rundkę ok.60km...i....to wszystko póki co.
Olej i chlodziwo i lozysko gl.ramy po powrocie z pracy...latem
Olej i chlodziwo i lozysko gl.ramy po powrocie z pracy...latem
It's not the Wild West anymore, you can't just clean up the streets with a gun, even though sometimes, that's exactly what's needed
VROC #35633
VROC #35633
- Krasnal
- Miejscowość: UK & Piotrków T.
- Motocykl: Kawasaki VN2000 "lalunia"
- VROC: 32105
Nie zrobilem tego dzis, ale w ubieglym tygodniu...
mianowicie zdemontowalem "rusztowania" pod kufry boczne i konstukcje podtrzymujaca kominy, pieknie, miedziana szczoteczka je wyczyscilem, pojechalem zakupic specjalna matowa czarna farbe w aerozolu i wszystko pieknie odswiezylem. Nie byloby w tym nic specjalnego, gdyby nie to, ze jedna z ramek podtrzymujacych kufry i podesty, zaraz po odswiezeniu spierd...la sie na ziemie w stare liscie i piach na podjezdzie do domu, taki parking przed domem gdzie mieszkam, zrobilo sie rozowo nagle od miesa ktorym zaczalem rzucac naokolo, no bylo tego troche...i od nowa, cala ramka do poprawki...
ale jest pieknie..."prawie nowka"
mianowicie zdemontowalem "rusztowania" pod kufry boczne i konstukcje podtrzymujaca kominy, pieknie, miedziana szczoteczka je wyczyscilem, pojechalem zakupic specjalna matowa czarna farbe w aerozolu i wszystko pieknie odswiezylem. Nie byloby w tym nic specjalnego, gdyby nie to, ze jedna z ramek podtrzymujacych kufry i podesty, zaraz po odswiezeniu spierd...la sie na ziemie w stare liscie i piach na podjezdzie do domu, taki parking przed domem gdzie mieszkam, zrobilo sie rozowo nagle od miesa ktorym zaczalem rzucac naokolo, no bylo tego troche...i od nowa, cala ramka do poprawki...
ale jest pieknie..."prawie nowka"
...spróbujmy byc szczesliwi, chocby po to, by swiecic innym przykladem...
+44 7540233074
+44 7540233074
- Przemo
- Miejscowość: Wrocław
- Motocykl: VN 2000 Classic '06
- VROC: 37109
Ja korzystam z okazji, że motocykl u mechaniora stoi w kolejce i szukałem jak tu zaopatrzyć się w dobry olej i filtry i nie płacić jak za zboże. Może uda się zamknąć koszty w 177zł Fajnie byłoby, gdyby jutro mechanik zadzwonił, że można odbierać moją drugą połówkę
Żyj tak, aby być szczęśliwym!
XV535>VN800>VN900>VN2000+VN800+LTD454
XV535>VN800>VN900>VN2000+VN800+LTD454
- Zombie
- Miejscowość: M-a
- Motocykl: VN 1700 Vaquero , Indian Scout
- VROC: 34250
Chociaż się napijDuszek pisze:Panowie - ja dziś nic nie zrobiłam
Mniejsza o perfekcje, badz po prostu dobry.
www.steelrosesmcsouthside.pl
www.steelrosesmcsouthside.pl
- Robson
- Miejscowość: Tychy
- Motocykl: VN 1600 Nomad "Phantom"
- VROC: 34475
Dziś, zabrałem się za wpięcie trąby z kompresorem (stary titek był zepsuty). Porobiłem kable, popodpinałem do przekażnika, aku i trąby i .... dupa.... No to telefon i dzwonie do Kondzia, po dłuższej debacie, wyszło, że chiniole trochę inaczej widzą podpięcie niż Kondziu. Podpiąłem jak godoł Kondziu i też . No to traba bezpośrednio w kable z titka i 2 razy zagrzmiało i cisza.... 10A poszło z dymem. Jadę po bezpiecznik... W sumie to jeszcze nie koniec, trąba nie podpięta, ale te kilka godzin w garażu z bestią bezcenne
Jestem tu, bo wierzę, że emocje są siłą życia...
Nie jestem odpowiedzialny za emocje odbiorcy... To jego sprawa.
Nie jestem odpowiedzialny za emocje odbiorcy... To jego sprawa.
- MaciekSz
- Miejscowość: Pruszków
- Motocykl: BMW K1200LT
- VROC: 32197
Umyłem, założyłem sakwy i doszedłem z Sylwią do wniosku że zamawiamy nowe.
Założyłem tablicę rejestracyjną i pojechałem. Nie za szybko, maks 170. Wróciłem do domu. Pojechałem kupić wycior kominowy i włożyłem go w wydech. Zaczynam znowu słyszeć .
Założyłem tablicę rejestracyjną i pojechałem. Nie za szybko, maks 170. Wróciłem do domu. Pojechałem kupić wycior kominowy i włożyłem go w wydech. Zaczynam znowu słyszeć .
MaciekSz
Jest: K1200LT
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT
VROC #32197
Jest: K1200LT
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT
VROC #32197