Witam z Rosji)
- Alex_Z
- Miejscowość: RUS, Saint-Petersburg
- Motocykl: VN800A Custom
- VROC: 0
At all bike-events, I ride with a tent. For me only this is a trueLacik pisze:Hello and welcome.
Like MaciekSz said about reservation and Vulcaneria 2015... if you want be on vulcaneria, write to me PM, i will give you solution and information about event.
Regards
But how we decide, be sure, I write in topic of reservation.
Need to think about many things. 15 June at my birthday, 1500 km before the event, then back to home not really. Celebrate it in Europe will be good, but I should think about it all.
- Ryszard1962
- Miejscowość: Warszawa - Gocławek
- Motocykl: RS 1600 był Kawsaki VN 1500 NOMAD
- VROC: 37255
-
- Miejscowość: Russia
- Motocykl: Yamaha Royal Star Tour Deluxe
hi przyjaciele!
Jestem również z Rosji )))
Wczoraj spotkałem się z Maćkiem Facebook i odkryć swój rajd. naprawdę chcesz odwiedzić
Jestem członkiem Vulcans MCC Russia ale idę do Yamaha Royal Star Tour Deluxe )))
muszę ubiegać się o wizę do Polski i jestem gotowa do pracy!
Przy okazji, w Rosji, prowadzimy również rajd. Odbędzie się 22-24 maja w Samarze. Witamy z powrotem!
http://vulcans.ru/forum/viewforum.php?f=53
Jestem również z Rosji )))
Wczoraj spotkałem się z Maćkiem Facebook i odkryć swój rajd. naprawdę chcesz odwiedzić
Jestem członkiem Vulcans MCC Russia ale idę do Yamaha Royal Star Tour Deluxe )))
muszę ubiegać się o wizę do Polski i jestem gotowa do pracy!
Przy okazji, w Rosji, prowadzimy również rajd. Odbędzie się 22-24 maja w Samarze. Witamy z powrotem!
http://vulcans.ru/forum/viewforum.php?f=53
- Kristof_if
- Miejscowość: Lubomia
- Motocykl: HD FLHTK103,Honda Transalp,Cx500,był VN 1500
- VROC: 37033
- Lacik
- Miejscowość: Sosnowiec
- Motocykl: VN2000 Limited, FJR1300
- VROC: 33363
its hard to make up more beautiful birthday think about this.Alex_Z pisze:At all bike-events, I ride with a tent. For me only this is a trueLacik pisze:Hello and welcome.
Like MaciekSz said about reservation and Vulcaneria 2015... if you want be on vulcaneria, write to me PM, i will give you solution and information about event.
Regards
But how we decide, be sure, I write in topic of reservation.
Need to think about many things. 15 June at my birthday, 1500 km before the event, then back to home not really. Celebrate it in Europe will be good, but I should think about it all.
-
- Miejscowość: Gołdap
- Motocykl: VN 1600 Nomad,
- VROC: 37140
Привет. Как вы хотите, мы можем говорить на русском языке. Привет от Голдап
...nieważne dokąd, ważne że jeden ślad za Tobą...
-
- Miejscowość: Russia
- Motocykl: Yamaha Royal Star Tour Deluxe