Boczne kufry.
- Mars
- Miejscowość: Świecie k/ Bydg.
- Motocykl: VN 900 classic 2008r.
- VROC: 34646
Boczne kufry.
Witka
Przymierzam się do zmiany moich skórzanych bocznych sakw na kufry z tworzywa. Moje puste wyglądają już słabo. Czy możecie mi polecić model, sprzedawcę itd.?
Przymierzam się do zmiany moich skórzanych bocznych sakw na kufry z tworzywa. Moje puste wyglądają już słabo. Czy możecie mi polecić model, sprzedawcę itd.?
ZHDK A Rh "-"
HDK ZDZN
HDK ZDZN
-
- Miejscowość: Bydgoszcz
- Motocykl: hd ultra electra limited 103 c &night rod
- VROC: 0
też uznałem to jako zawracanie d..y. Nie chciało mi się już pisać ale lepiej bym to nie ujął
pytał o kufry stelaze itd. więc podałem numer tel bo mam kilka opcji i mam firmę która to robi . Nie kalkulował kosztów bo nie zadzwonił i nie wie jakie są te koszty. Więc nie wiem po co pyta i zawraca dupe jeśli nawet nie chce odpowiedzi . od co
pytał o kufry stelaze itd. więc podałem numer tel bo mam kilka opcji i mam firmę która to robi . Nie kalkulował kosztów bo nie zadzwonił i nie wie jakie są te koszty. Więc nie wiem po co pyta i zawraca dupe jeśli nawet nie chce odpowiedzi . od co
junak
kawasaki gpz 550
honda vf 750 Magna
vn 1500 nomad
vn 2000
Hd Electra 88
hd dyna szkieletor
hd ultra electra limited 103 cale & night rod special & road king
kawasaki gpz 550
honda vf 750 Magna
vn 1500 nomad
vn 2000
Hd Electra 88
hd dyna szkieletor
-
- Miejscowość: Bydgoszcz
- Motocykl: hd ultra electra limited 103 c &night rod
- VROC: 0
Mayones czego nie kumasz.?
dobrze wyjasnie jak abel krowie
koles pyta o kufry na forum
wysyłam mu link do swojej strony, on pisze mi email ze jest zainteresowany o kufry , montaż, stelaże- odpowadam dzwoń to wszystko opowiem, mieszka niedaleko więc może sobie zobaczyć itd podam ceny stelazy lakiernika kufrów itd. i tu cisza telefonu brak. to jak to inaczej nie nazwać. Nie mam przeciez do niego pretensji ze u mnie nie kupił czy cos tam tylko o to ze zawraca dupę i tyle . kumejszyn ?
dobrze wyjasnie jak abel krowie
koles pyta o kufry na forum
wysyłam mu link do swojej strony, on pisze mi email ze jest zainteresowany o kufry , montaż, stelaże- odpowadam dzwoń to wszystko opowiem, mieszka niedaleko więc może sobie zobaczyć itd podam ceny stelazy lakiernika kufrów itd. i tu cisza telefonu brak. to jak to inaczej nie nazwać. Nie mam przeciez do niego pretensji ze u mnie nie kupił czy cos tam tylko o to ze zawraca dupę i tyle . kumejszyn ?
junak
kawasaki gpz 550
honda vf 750 Magna
vn 1500 nomad
vn 2000
Hd Electra 88
hd dyna szkieletor
kawasaki gpz 550
honda vf 750 Magna
vn 1500 nomad
vn 2000
Hd Electra 88
hd dyna szkieletor
- MaciekSz
- Miejscowość: Pruszków
- Motocykl: BMW K1200LT
- VROC: 32197
Ta jest. Zamykam.
A swoją drogę, jak kupuję telewizor, to też patrzę, pytam sprawdzam i często do sklepu nie wracam.
Więc Panowie Luuuuz i LwG.
A swoją drogę, jak kupuję telewizor, to też patrzę, pytam sprawdzam i często do sklepu nie wracam.
Więc Panowie Luuuuz i LwG.
MaciekSz
Jest: K1200LT
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT
VROC #32197
Jest: K1200LT
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT
VROC #32197