Dobry wieczór
- Barney
- Miejscowość: Grodzisk Mazowiecki
- Motocykl: VN 800E Drifter, VN 1700 Nomad
- VROC: 35325
Witaj ..
VROC #35325
"Jeśli pijąc alkohol - jestem alkoholikiem
to czy pijąc Fantę - będę fantastyczny ...? "
"Jeśli pijąc alkohol - jestem alkoholikiem
to czy pijąc Fantę - będę fantastyczny ...? "
-
- Miejscowość: Miasto 100 mostów
- Motocykl: VN750
- VROC: 0
Nie pożyczam, nie kradnę, kombinuje.
Kontaktowałem się z Panem, który sprzedaje moto. Pierwsze jego zdanie: "uprzedzam pytanie, nie ma sprawy żeby podjechać do dowolnej stacji diagnostycznej lub warsztatu przed zakupem, nie mam nic do ukrycia"
Miła odmiana po kilku wypadach gdzie oglądałem jeżdżące zombie.
Kontaktowałem się z Panem, który sprzedaje moto. Pierwsze jego zdanie: "uprzedzam pytanie, nie ma sprawy żeby podjechać do dowolnej stacji diagnostycznej lub warsztatu przed zakupem, nie mam nic do ukrycia"
Miła odmiana po kilku wypadach gdzie oglądałem jeżdżące zombie.
-
- Miejscowość: Miasto 100 mostów
- Motocykl: VN750
- VROC: 0
Serwus,
no i stało się 28 maja stałem się posiadaczem VN750. Sprzęt dla mnie bardzo wygodny (opinia po 150km) nie męczą mi się nogi, nie bolą pachwiny, idealnie.
Mam pytanko w sprawie wskaźnika paliwa. Przed uruchomieniem wskasnik pokazuje 1/2 baku, po którkiej jeździe 1/4, po ponownym uruchomieniu wskaźnik znów wskazuje około 1/2. taka jest specyfika tego modelu, czy coś trzeba doregulować? Piszę tutaj żeby nie zaśmiecac.
Pokój!
no i stało się 28 maja stałem się posiadaczem VN750. Sprzęt dla mnie bardzo wygodny (opinia po 150km) nie męczą mi się nogi, nie bolą pachwiny, idealnie.
Mam pytanko w sprawie wskaźnika paliwa. Przed uruchomieniem wskasnik pokazuje 1/2 baku, po którkiej jeździe 1/4, po ponownym uruchomieniu wskaźnik znów wskazuje około 1/2. taka jest specyfika tego modelu, czy coś trzeba doregulować? Piszę tutaj żeby nie zaśmiecac.
Pokój!