Witam zacne grono Clubowiczów
- Nikarek
- Miejscowość: Garbatówka/Urszulin
- Motocykl: KV VN1500 Clasic, WSK 175 Kobuz 1976r
- VROC: 0
Witam zacne grono Clubowiczów
Witam Serdecznie wszystkich miłośników dwóch kółek a zwłaszcza Vulcanów.
Mam 40lat, pochodzę ze wschodu czuli Urszulin na trasie 82 Lublin-Włodawa.
Pierwszy motocykl dostałem w spadku od Taty jak tylko zdałem prawo jazdy IŻ 56 z 1956r. Jeździłem nim dwa sezony i zachciało się malucha więc go sprzedałem. Po dziś dzień żałuję. Potem długa przerwa no i w 2013r. kupiłem bardzo okazyjnie WSK 175 KOBUZ z 1976r. od pierwszego właściciela w 99% oryginał. Jazda głównie w koło komina i jakiś zlocik do 100km. Vulkana kupiłem trzy dni temu za bardzo okazyjną cenę. Maszyna jest do roboty ale mnie to nie przeraża, jestem mechanikiem i mam swój warsztat więc dam radę.
Na początek tyle o mnie.
Jeszcze raz witam Wszystkich.
Pozdrawiam Arek
Mam 40lat, pochodzę ze wschodu czuli Urszulin na trasie 82 Lublin-Włodawa.
Pierwszy motocykl dostałem w spadku od Taty jak tylko zdałem prawo jazdy IŻ 56 z 1956r. Jeździłem nim dwa sezony i zachciało się malucha więc go sprzedałem. Po dziś dzień żałuję. Potem długa przerwa no i w 2013r. kupiłem bardzo okazyjnie WSK 175 KOBUZ z 1976r. od pierwszego właściciela w 99% oryginał. Jazda głównie w koło komina i jakiś zlocik do 100km. Vulkana kupiłem trzy dni temu za bardzo okazyjną cenę. Maszyna jest do roboty ale mnie to nie przeraża, jestem mechanikiem i mam swój warsztat więc dam radę.
Na początek tyle o mnie.
Jeszcze raz witam Wszystkich.
Pozdrawiam Arek
- Kristof_if
- Miejscowość: Lubomia
- Motocykl: HD FLHTK103,Honda Transalp,Cx500,był VN 1500
- VROC: 37033