Jak częstują to nie wypada odmawiać chybaShepherd pisze:Fajnie się pije robione rzeczy jak nie trzeba robić,
Cytrynówka
-
- Miejscowość: Lublin
- Motocykl: VN1700 NOMAD
- VROC: 34019
Nie wiem o jakiej rozlewni mówisz ale jeśli o tej na Spółdzielczej to my z Tokarem mamy bliżejMayones pisze:No nie masz bo chyba mieszkasz najbliżej rozlewniIron75 pisze:40ml???? i co ja mam sobie z tym zrobić??
P.S.... aaa... i żeby nie było - ja problemu z alkoholem nie mam
P.S.... aaa... i żeby nie było - my też problemu z alkoholem nie mamy
Pozdrawiam Konrad
VROC #34019
VROC #34019
-
My w Lublinie jako znawcy chętnie sprawdzimy jakość waszych wyrobów czy przypadkiem coś nie "zepsuliście".Ryffka pisze:A ja właśnie słuszną porcję zacnego trunku przygotowałem na wizytę znajomych na weekend
W ilości nie mniejszej jak 1L prosimy przesyłać do Irona
P.S.... aaa... i żeby nie było - my problemu z alkoholem nie mamy dobrze nam wchodzi
Pozdrawiam Konrad
VROC #34019
VROC #34019
- Remo
- Miejscowość: Kujawy/Mazowsze
- Motocykl: VN 1700 Classic Tourer
- VROC: 22969
Będziecie certyfikować trunek?
"Nie ma takiego okrucieństwa ani niesprawiedliwości jakich nie dopuściłby się rząd z chwilą gdy zabraknie mu pieniędzy". Alexis de Tocqueville
"Niczyje zdrowie, wolność ani mienie nie są bezpieczne, kiedy obraduje parlament" Mark Twain
"Najlepszym argumentem przeciwko demokracji jest kilkuminutowa rozmowa z potencjalnym wyborcą" Winston Churchill
Keep calm - I'm from Poland.
www.wypozycz-auto.com.pl
www.detektywi-prawnicy.pl
"Niczyje zdrowie, wolność ani mienie nie są bezpieczne, kiedy obraduje parlament" Mark Twain
"Najlepszym argumentem przeciwko demokracji jest kilkuminutowa rozmowa z potencjalnym wyborcą" Winston Churchill
Keep calm - I'm from Poland.
www.wypozycz-auto.com.pl
www.detektywi-prawnicy.pl
-
Ryffka nie kuś nie kuś bo jak Ci się zwalimy na głowę to może towaru do degustacji zabraknąć.Ryffka pisze:Zapraszam zatem na degustację na miejsceKonrad pisze:My w Lublinie jako znawcy chętnie sprawdzimy jakość waszych wyrobów czy przypadkiem coś nie "zepsuliście".
W ilości nie mniejszej jak 1L prosimy przesyłać do Irona
P.S.... aaa... i żeby nie było - my problemu z alkoholem nie mamy dobrze nam wchodzi
Pozdrawiam Konrad
VROC #34019
VROC #34019
- black-dimon
- Miejscowość: Wieluń
- Motocykl: vulcan, jawa, jawa, jawa
- VROC: 0