Witam z Warszawy
- Kristof_if
- Miejscowość: Lubomia
- Motocykl: HD FLHTK103,Honda Transalp,Cx500,był VN 1500
- VROC: 37033
- mirad
- Miejscowość: Mazowsze
- Motocykl: VN 2000 Classic
- VROC: 32433
Witaj,Miguzo pisze:Badger, dłuższe, to zakładam, że i cięższe oraz mocniejsze...a że, to moje pierwsze moto, to póki co przeżyję drobne niedogodności. Poznam lepiej charakter tych maszyn, to i za coś większego się zabiorę. Chyba, że znasz idealną receptę na mój problem
zapraszamy na Fosa 3.
Kompetentnie dam Ci receptę: nie masz wyboru.
Od V2 lepsze może być tylko V8!
FUCK FUEL ECONOMY !
FUCK FUEL ECONOMY !
- Badger
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: Blue Lady + Osiołek
- VROC: 29218
miałem przed zakupem mojej BlueLady takie same rozterki. Wybór między VN800 a VN1500. Wybrałem 800-tke bo bałem się, ze nie opanuję większego. Tydzień po zakupie już żałowałem.Miguzo pisze:Badger, dłuższe, to zakładam, że i cięższe oraz mocniejsze...a że, to moje pierwsze moto, to póki co przeżyję drobne niedogodności. Poznam lepiej charakter tych maszyn, to i za coś większego się zabiorę. Chyba, że znasz idealną receptę na mój problem
Po kilku latach nie mam większego problemu z tym, że siedzę jak na psie, ale ....
PS. Mam 190 cm wzrostu
I tak jak mówią koledzy, wpadnij w któryś piątek na Fosa 3 (nie masz daleko) zobaczysz co i jak, jaką masz alternatywę, i będzie dobrze.
pie.....lę, nie myję
Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.