Wołk - rosyjska konkurencja dla harleya??
- Badger
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: Blue Lady + Osiołek
- VROC: 29218
Wołk - rosyjska konkurencja dla harleya??
pie.....lę, nie myję
Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
-
- Miejscowość: Szamotuły
- Motocykl: HD Electra Ultra Classic
- VROC: 0
Matko Boska - cóż za straszliwa konkurencja dla HD, nie wiem czy w krótkim czasie nie wyprze ich z rynku... Ale jestem zdania że Nocne Wilki zdecydowanie powinny przesiąść się na Dniepry i Urale i to jak najszybciej.
"Nie dyskutuj z idiotą bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i wygra doświadczeniem"
Idź pod prąd - z prądem płyną tylko śmieci..
Idź pod prąd - z prądem płyną tylko śmieci..
- Smoku
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: Voyager 1700Były:Nomad 1500 FI`03,800 Classic
- VROC: 0
To chyba projekt podobny do wskrzeszania syren itp.
Ani to odkrywcze, ani ładne i zapewne nawet nikt nie myśli tego produkować.
Ale projekt jest dofinansowany, bierze się za to pieniądze i interes się kręci.
Ani to odkrywcze, ani ładne i zapewne nawet nikt nie myśli tego produkować.
Ale projekt jest dofinansowany, bierze się za to pieniądze i interes się kręci.
Włożyć kask, buty , skórę
I ruszyć w świat gdzie nowy świt
Będzie witał cię i kładł się do stóp
Każdy zakręt wiatr ułoży z chmur
I ruszyć w świat gdzie nowy świt
Będzie witał cię i kładł się do stóp
Każdy zakręt wiatr ułoży z chmur
- Brein
- Miejscowość: Kielce
- Motocykl: Dniepr MT12
- VROC: 32244
Ciekawa sprawa, bo Wilk jest w produkcji chyba od 2003 roku, a podany w linku news jest z 2014. Czyżby, ktoś w redakcji Voyagera odkopał jakieś koncepcyjne rendery sprzed lat?
Moja strona domowa: www.jacek-lukawski.pl
Ludzie dzielą się na dwie grupy: na tych, którzy "mogą coś zrobić" i na tych, którzy to zrobili.
Ludzie dzielą się na dwie grupy: na tych, którzy "mogą coś zrobić" i na tych, którzy to zrobili.
- Brein
Badger pisze:]
to zupełniw dwa różne modele
Istotnie - znalazłem, oni to na poważnie. Cóż...
- fitter
- Miejscowość: Szczecin
- Motocykl: VN900LT '10
- VROC: 33352
Ja jestem tylko ciekaw jak ten boxer "oddziedziczony" po wojennych BMW zachowa się po "rozwierceniu" do planowanych 1200cm2, bo raczej nowatorskiej konstrukcji to się nie spodziewam. A jeszcze zastosowanie ma mieć w wojsku - czyli "gniot sia, nie łamiot sia" i konstrukcja do naprawy w polu...
Pożywiom - uwidim
Pożywiom - uwidim
Życie nie powinno być podróżą do grobu, której celem jest dowiezienie atrakcyjnych i dobrze zachowanych zwłok. Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć narąbany w trzy dupy, krzycząc: "ALE TO BYŁA JAZDA!"
- Brein
Ruskie już zrobiły konkurencję dla "Predatora": https://www.youtube.com/watch?v=tEPFCyNND-g
Obawiam się, że konkurencja dla HD pójdzie tą samą drogą
Obawiam się, że konkurencja dla HD pójdzie tą samą drogą
- Gunner
- Miejscowość: Bolesławiec Dolny Śląsk
- Motocykl: Kawa VN 900
- VROC: 37037
Ruskim to dobrze wychodzi bimber i WCzK też dobrze im wyszła...Założę się się o dużą,drogą i zimną wódkę ,że to ich jest o tyle,że złożą to do kupy i to kiepsko...Wszystko co to moto ma lub ma mieć albo kupili a najpewniej ukradli...Nawet jeśli zadziała, to krótko i się popsuje a za chwilę zardzewieje..Oto najlepszy przykład motoryzacji od Wielkiego Brata ZAPOROŻEC...
37037
- Brein
Swego czasu potrafili wypuszczać motocykle z fabrycznie za długimi korbowodami co uniemożliwiało obrócenie się wałuTom Bombadil pisze:Ruskim to dobrze wychodzi bimber i WCzK też dobrze im wyszła...Założę się się o dużą,drogą i zimną wódkę ,że to ich jest o tyle,że złożą to do kupy i to kiepsko...Wszystko co to moto ma lub ma mieć albo kupili a najpewniej ukradli...Nawet jeśli zadziała, to krótko i się popsuje a za chwilę zardzewieje..Oto najlepszy przykład motoryzacji od Wielkiego Brata ZAPOROŻEC...
W Dnieprach które opuszczały fabrykę od któregoś roku każdy błotnik montowany na tyle jest wygięty bo... w fabryce uszkodzono formę, no a po co robić nową...
Generalnie dotychczasowa produkcja motocyklowa z "kraju cudów" wymagała by po zakupie rozłożyć pojazd na czynniki pierwsze i wymienić co się da. W winnym wypadku eksploatacja była i krótka i niebezpieczna
Ruska motoryzacja to inny świat po prostu