Naszywki VROC edycja 2015
- Gunner
- Miejscowość: Bolesławiec Dolny Śląsk
- Motocykl: Kawa VN 900
- VROC: 37037
Naszywki VROC edycja 2015
Witam wszystkich w Nowym 2015. Nie chce być nieświeży, ale coś dawno nie widziałem propzycji wykonania nowych naszywek wraz z numerem i nickiem. Ostatnie wpisy w tym temacie sa chyba z początku 14 roku...Znalazłem jakiś link do hafciarni ale odpowiedzieli mi , że indywidualnych nie robią. Nie wykluczam, że coś z tą hafciarnią pokręciłem ale...Tak więc aby były naszywki trzeba by było kogoś prócz mnie...Wydaje mi się że temat wart jest ruszenia. Jak myślicie? Czekam na ew. zainteresowanych i pozdrawiam.
1 Tom Bombadil 1 kpl
1 Tom Bombadil 1 kpl
37037
- kacmar
- Miejscowość: Zabrze
- Motocykl: VN900LT '08 , VN1700 Voyager
- VROC: 36367
To styczeń 2014
styczeń 2015Skrobel pisze:Cierpliwości koledzy. Jak Zeus napisał, że będą to znaczy, że będą. Do sezonu jeszcze chwila, zdążymy się obszyć/obkleić
w międzyczasie pozamawiajcie sobie naszywki z Nickiem i numerem VROC.
To taki dowcip na początek 2015 r. - chyba sam w to nie wierzyszTokar pisze:Pany, poczekajcie jeszcze chwilkę....Na pewno niebawem pojawi się info z materiałami forumowymi.
Pozdrawiam Cię
VROC#36367
VROC#36367
- Kaliszforniak
- Miejscowość: wielkopolska
- Motocykl: VN 2000 LT
- VROC: 0
siema misie. wiecie czy może ta hafciarnia wrocław wykonuje naszywki na skórze? dostałem cynka ale nie wiem czy to prawda. na stronie widzę tylko, że jest odzież robocza. chciałem sobie na kufrach wyhaftować logo i nie wiem czy oni się w ogóle czymś takim zajmują? zlecał ktoś coś takiego firmie internetowej? nie chcę naszywać już gotowych. nie o taki efekt mi chodzi.