Żywiecczyzna Wita
-
- Miejscowość: Las - Żywiecczyzna
- Motocykl: Kawasaki VN 800 Classic
- VROC: 0
Żywiecczyzna Wita
Witam wszystkich
Miesiące przeglądania forum, więc czas się przywitać.
"Motóry" we krwi (po wujku) SHL M06T, Panonia (przerobiona na traktor), Junak M10 i ostatni "motór" AWO Sport - czyli jak łatwo się domyślić końcówka lat 80 "motóryzacji" w kraju.
Po 17 latach szczęśliwego małżeństwa i słuchania non stop "nie bo..., nie bo..., nie bo..." usłyszałem w końcu "a rób co chcesz..." i tak oto znów w siodle - sporo do nadrobienia ale... . Od kwietnia właściciel VN 800 Classic 99' i dziś strzeliło 1000 km tego sezonu - co pozwoliło mi zapomnieć o zbliżającej się prostacie
Pozdrawiam serdecznie
Miesiące przeglądania forum, więc czas się przywitać.
"Motóry" we krwi (po wujku) SHL M06T, Panonia (przerobiona na traktor), Junak M10 i ostatni "motór" AWO Sport - czyli jak łatwo się domyślić końcówka lat 80 "motóryzacji" w kraju.
Po 17 latach szczęśliwego małżeństwa i słuchania non stop "nie bo..., nie bo..., nie bo..." usłyszałem w końcu "a rób co chcesz..." i tak oto znów w siodle - sporo do nadrobienia ale... . Od kwietnia właściciel VN 800 Classic 99' i dziś strzeliło 1000 km tego sezonu - co pozwoliło mi zapomnieć o zbliżającej się prostacie
Pozdrawiam serdecznie
Człowiek zwykle nie pije starego wina i natychmiast nie pragnie pić wina młodego - zazwyczaj nie wlewa się młodego wina do starego bukłaka...
- Kristof_if
- Miejscowość: Lubomia
- Motocykl: HD FLHTK103,Honda Transalp,Cx500,był VN 1500
- VROC: 37033
- Ryszard1962
- Miejscowość: Warszawa - Gocławek
- Motocykl: RS 1600 był Kawsaki VN 1500 NOMAD
- VROC: 37255