[center]Witam
Na form jestem nowy a to za sprawą zakupu VN kilka tygodni temu. Sidzę i przeglądam forum czytam wątki i nasuwa się pomysł czy by nie stworzyć Np: Grupy Dolnośląskiej ( być może taka istnieje tylko dostęp nie dla wszystkich... ) Miło by było co jakiś czas spotkać się przy piwku czy na grillu za miastem (np. u mnie :-) okolice Sobótki ). Czy choćby razem polatać. Wydaje mi się że częstsze spotykanie się w mniejszych "podgrupach" było by dobrym działaniem dla Nas i dla forum. Stworzenie Grupy czy chociaż osobnego wątku na forum według mnie było by dobrym pomysłem. Ja oczywiście zamierzam zjawić się na vulcanerii 2016 ale jakoś mam wrażenie że to jakoś odległy... bardzo odległy czas... Miło by było poznać się dużo wcześniej choćby z forumowiczami z okolicy ....
Jeśli ktoś podziela bądź nie moje zdanie ..... PISZCIE ...
Pozdrawiam [/center]
GAGAT.... :-)
Może Np..... GRUPA DOLNOŚLĄSKA ...
Może Np..... GRUPA DOLNOŚLĄSKA ...
był komar, motorynka, stella, wsk 125 3 biegowa, jawa 350 TS, etz 251, yamaha diversion 600 S, honda cb 600 S...... obecnie VN 15 CDN....