VN 2000 Custom by self
-
- Miejscowość: Pisarzowice
- Motocykl: VN 2000
- VROC: 2005
I tak to powoli coś się buduje... Felgi na harego ale znajomi z Kolec76 pomogli spasować do ramy... Poza tym zmiana bryły baku. Wywalam oryginalny licznik (Będzie nowy w kierownicy). Kolec zrobił mi kiere i błotniki... plus podstawę siedziska Aktualnie modyfikuje siedzisko gdyż leży na akumulatorze... Trochę podniosłem z przodu dzięki czemu linia wyrówna sie z bakiem .... Ogólnie koła: przód 21 tył 18... przez to trzeba trochę obniżyć widelec aby poziom silnika wyrównać do odpowiedniej pracy oleju...
- fitter
- Miejscowość: Szczecin
- Motocykl: VN900LT '10
- VROC: 33352
Nie chcę się wpie...ć w obowiązki moderatora ale zdjęcia możesz umieszczać w jednym poście (wystarczy je oddzielić wolną linią czyli enterem), a każdy post możesz edytować do 30 min. po jego wysłaniu.
Na tym forum nie liczy się ilość postów a jakość
A tak poza tym to gratuluję pomysłu, choć ja bym aż tak dwójki nie zmieniał - to typowy cruiser
Na tym forum nie liczy się ilość postów a jakość
A tak poza tym to gratuluję pomysłu, choć ja bym aż tak dwójki nie zmieniał - to typowy cruiser
Życie nie powinno być podróżą do grobu, której celem jest dowiezienie atrakcyjnych i dobrze zachowanych zwłok. Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć narąbany w trzy dupy, krzycząc: "ALE TO BYŁA JAZDA!"
-
Powoli ogarniam sie z Postami... pewnie będę jeszcze wiele razy robił bajzel ze zdjęciami.... ale dzieki za info.... Poza tym chciałem zrobić Customa ale nie na Harym bo wszyscy tak robią... A ja chcę udowodnić że warto na bazie naszych maszyn budować wymarzone motory...
Sorry ale to test edycji
Sorry ale to test edycji
Ostatnio zmieniony wt gru 29, 2015 przez Sorb78, łącznie zmieniany 1 raz.
A według mnie super baza do modyfikacji z zajebistym silnikiem -fitter pisze:A tak poza tym to gratuluję pomysłu, choć ja bym aż tak dwójki nie zmieniał - to typowy cruiser
Widzę że też Ci konsola na baku nie pasowała, u siebie bak również zrobiłem na płasko( czeka na malowanie) jako licznik będę montował takie cacko na kierownicy
Krzysztof
- fitter
- Miejscowość: Szczecin
- Motocykl: VN900LT '10
- VROC: 33352
Po zamieszczeniu postu jak chcesz coś zmienić to w prawym górnym jego rogu masz "Edytuj" - klikasz i zmieniasz.Sorb78 pisze:a jak edytować post bez robienia bajzlu na forum???
Poza tym w dziale "Inne" masz "śm'testietnik" - chyba nikt nie będzie miał nic przeciwko jak założysz tam wątek "test" i potestujesz wszystko co chcesz .
Na co kogo staćCadetC pisze:A według mnie super baza do modyfikacji z zajebistym silnikiem
Życie nie powinno być podróżą do grobu, której celem jest dowiezienie atrakcyjnych i dobrze zachowanych zwłok. Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć narąbany w trzy dupy, krzycząc: "ALE TO BYŁA JAZDA!"
- MaciekSz
- Miejscowość: Pruszków
- Motocykl: BMW K1200LT
- VROC: 32197
Moderator wybacza
No kolejny badass się szykuje. Trzeba będzie obejrzeć na żywo przy najbliższej okazji
No kolejny badass się szykuje. Trzeba będzie obejrzeć na żywo przy najbliższej okazji
MaciekSz
Jest: K1200LT
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT
VROC #32197
Jest: K1200LT
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT
VROC #32197
-
Gdzie to kupiłeś????CadetC pisze:A według mnie super baza do modyfikacji z zajebistym silnikiem -fitter pisze:A tak poza tym to gratuluję pomysłu, choć ja bym aż tak dwójki nie zmieniał - to typowy cruiser
Widzę że też Ci konsola na baku nie pasowała, u siebie bak również zrobiłem na płasko( czeka na malowanie) jako licznik będę montował takie cacko na kierownicy
Obrazek
Krzysztof