Co nieco o Tobie słyszeliśmy i zapraszamy do przedstawienia się i czynnego udziału w forum.
![:mrgreen:](./images/smilies/mrgrin.gif)
Miło mi Cię powitać wśród nas i do zobaczenia na AndrzejkachWitek pisze:To nie tak, że się z Wami nie chcę witać. Bardzo chętnie chociaż nie lubię pisać (drukowane mi szkodzi). Badger pisze abym się przedstawił lepiej chyba z tym poczekać, bo jak to zrobię to jutro połowa gości z tego forum odleci. Póki co jestem stary bo 49 wiosenek na karku ( o rany .... ludzie tyle nie żyja!!!!) ale nadal chce mi się żyć z maksymą, którą gdzieś czytałem i często powtarzam:
"jestem stary niedołężny, ale motor mam potężny (cokolwiek to miałoby znaczyć) Pozdrawiam wszystkich Vulcaneros
A to się cholera stary człowiek odezwał...siemkaWitek pisze:To nie tak, że się z Wami nie chcę witać. Bardzo chętnie chociaż nie lubię pisać (drukowane mi szkodzi). Badger pisze abym się przedstawił lepiej chyba z tym poczekać, bo jak to zrobię to jutro połowa gości z tego forum odleci. Póki co jestem stary bo 49 wiosenek na karku ( o rany .... ludzie tyle nie żyja!!!!) ale nadal chce mi się żyć z maksymą, którą gdzieś czytałem i często powtarzam:
"jestem stary niedołężny, ale motor mam potężny (cokolwiek to miałoby znaczyć) Pozdrawiam wszystkich Vulcaneros
Święta racja, dobrze gadasz ZbiherekZbiherek pisze:Szanowny Panie Witku uprzedzam ze po przymiotnik STARSZY trzeba ustawic sie w kolejke a ta to wogole zapraszam do lozy GERIATRYKOW ale to dopiero za rok po 50 a oznacza to ze w tej materii rowniez PROSPEKT-pozdrawiam