VN2000 -custom drag- przebieg prac
Myślę o założeniu coś takiego jak siatka na mikrofonie- nie wiem jeszcze od czego mógłbym coś takiego zaadoptować.Gruby pisze:Nie myślałeś, żeby siatkę wewnątrz zrobić lekko wypukłą?
Mam trochę obawy że teraz przy postawieniu na stopce moto jest przechylone na lewą stronę i w przypadku deszczu trąbki będą zbierały wodę.
Krzysztof
Niestety posiadam tylko bak do classica.Daro 2222 pisze:Może ma ktoś bak z vn 2000 lokomotywa
Jak sprowadzałem motocykl ze Stanów to kupiłem sobie extra bak na wypadek gdyby nie powiodła mi się próba przeróbki/modyfikacjia oryginalnego baku.
W oryginalnym zdjąłem konsole (nowy licznik idzie na kierownicę, zapłon będzie albo z pilota albo z"pastylki", starter uruchamiany normalnie z manetki) - po zakryciu otworów wyprofilowanym kawałkiem blachy zbiornik jest teraz "płaski" .
Dodatkowy zbiornik w miedzy czasie służył mi do przymiarek - przeróbka oryginalnego powiodła się więc ten jest na sprzedaż - bardzo drobne uszkodzenie lewej strony.
Krzysztof
-
- Miejscowość: Pińczów/Kraków
- Motocykl: 05' VN2000A1
- VROC: 0
Z tego co pamiętam to K&N sprzedaje coś takiego jak wstępna osłona filtrująca do swoich filtrów montowanych na zewnątrz motocykli, którą naciąga się na filtr jak pończochę. Jakbyś gdzieś znalazł coś takiego to można ją przerobić, żeby pasowała Ci do gangsta lejków
No replacement for displacement
Pozdrawiam Cię Iron75
"One who stands tall never stands alone"
"These bones may be broken, but the spirit can't die"
Pozdrawiam Cię Iron75
"One who stands tall never stands alone"
"These bones may be broken, but the spirit can't die"
- MaciekSz
- Miejscowość: Pruszków
- Motocykl: BMW K1200LT
- VROC: 32197
Zdjęcia się nie wyświetlają. Nie udostępniłeś albumu.
MaciekSz
Jest: K1200LT
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT
VROC #32197
Jest: K1200LT
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT
VROC #32197
Wiosna tuż, tuz a ja w lesie.
Wszystkie blacy pospawane, poszpachlowane, ostatnia przymiarka i pojechały do malowania.
W międzyczasie zacznę pracować nad kierownicą i setami.
Kupiłem w US sety Jardine z tym że od Vn1500 classic i mam nadzieję że uda mi się je po drobnych przeróbkach mocowania za adoptować do dwójki.
Fotki trochę kiepskie bo porysowane szkło w telefonie.
Krzysztof
Wszystkie blacy pospawane, poszpachlowane, ostatnia przymiarka i pojechały do malowania.
W międzyczasie zacznę pracować nad kierownicą i setami.
Kupiłem w US sety Jardine z tym że od Vn1500 classic i mam nadzieję że uda mi się je po drobnych przeróbkach mocowania za adoptować do dwójki.
Fotki trochę kiepskie bo porysowane szkło w telefonie.
Krzysztof