Daromax w ciężkim stanie
Daromax w ciężkim stanie
http://www.ratownictwo.opole.pl/index.p ... &Itemid=93
Daro max wasz były klubowicz uległ poważnemu wypadkowi na motorze w Biedaczu koło Kluczborka . Obecnie jest w śpiączce farmakologicznej w szpitalu w Opolu . Stan jego jest poważny , obrażenia głowy .
Organizowany jest Krwiobus który będzie stał w PKM Gliwice Chorzowska 150 . Będzie można oddać krew 13 maja 2016r w godzinach od 10 rano do 16 po południu . Jest możliwość parkowania samochodu i motoru . Żeb y akcja się odbyła to musi być co najmniej 20 chętnych.
Jak by były jakieś pytania to pod tel . 668-317-453 Piotr
Daro max wasz były klubowicz uległ poważnemu wypadkowi na motorze w Biedaczu koło Kluczborka . Obecnie jest w śpiączce farmakologicznej w szpitalu w Opolu . Stan jego jest poważny , obrażenia głowy .
Organizowany jest Krwiobus który będzie stał w PKM Gliwice Chorzowska 150 . Będzie można oddać krew 13 maja 2016r w godzinach od 10 rano do 16 po południu . Jest możliwość parkowania samochodu i motoru . Żeb y akcja się odbyła to musi być co najmniej 20 chętnych.
Jak by były jakieś pytania to pod tel . 668-317-453 Piotr
Ostatnio zmieniony pt maja 06, 2016 przez piter.w, łącznie zmieniany 1 raz.
piotrw
- Robson
- Miejscowość: Tychy
- Motocykl: VN 1600 Nomad "Phantom"
- VROC: 34475
2 miechy dla facetaDomel pisze:Wczoraj się dowiedziałem, trzymam kciuki za Darka, oddałbym krew ale musi być chyba jakiś okres między oddawaniem jednym a drugim? Dajcie info na bieżąco jak coś będzie bliżej wiadomo, strasznie ciulate info....
Jestem tu, bo wierzę, że emocje są siłą życia...
Nie jestem odpowiedzialny za emocje odbiorcy... To jego sprawa.
Nie jestem odpowiedzialny za emocje odbiorcy... To jego sprawa.