Oparcie kierowcy?
- Arezy
- Miejscowość: Wyszków
- Motocykl: VULCAN 1600 Clasic A
- VROC: 33134
Oparcie kierowcy?
Oparcie kierowcy?
Prośba o poradę.
Witam szanowne grono specjalistów VN.
Chcę prosi o poradę.
Czy sprawdza się oparcie kierowcy?
I czy. Oparcie do VN 1600 NOMAD będzie pasowało do CLASIC-a?
Prośba o poradę.
Witam szanowne grono specjalistów VN.
Chcę prosi o poradę.
Czy sprawdza się oparcie kierowcy?
I czy. Oparcie do VN 1600 NOMAD będzie pasowało do CLASIC-a?
Jak podróżować to tylko na dwóch kołach o~`o , jak polować to tylko z aparatem [o]
- Badger
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: Blue Lady + Osiołek
- VROC: 29218
nie mam, ale cały czas planuję.
Jak jeżdżę na jakiś imprezy to torbę wrzucam sobie na kanapę w miejsce pasażera - robi się fajne oparcie - wygoda niesamowita.
żeby nie pewne kłopoty przyziemnej natury to już dawno bym miał kanapę z oparciem kierowcy
Jak jeżdżę na jakiś imprezy to torbę wrzucam sobie na kanapę w miejsce pasażera - robi się fajne oparcie - wygoda niesamowita.
żeby nie pewne kłopoty przyziemnej natury to już dawno bym miał kanapę z oparciem kierowcy
pie.....lę, nie myję
Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
- Azachiel77
- Miejscowość: strzelce opolskie
- Motocykl: kawasaki vulcan VN 1500 classic
- VROC: 0
- Mały
- Miejscowość: Piła
- Motocykl: Kawasaki VN 1600 NOMAD
Cześc arezy,
Niedawno kupiłem Nomada z oparciem kierowcy(do tej pory jeżdziłem VN 800 bez), co prawda zrobiłem kilka krótkich tras ale mogę powiedzieć że zdecydowanie jest wygodniej. Znalazłem tylko jeden minus- przy moim średnim wzroście podczas zsiadania z motoru, trzeba wysoko podnosić prawą nogę. No cóż pewnie jak więcej będę jeżdził, to znajdę najwygodniejszy dla mnie sposób, na razie przekładam szpytę przez zbiornik paliwa
Pozdrawiam
Niedawno kupiłem Nomada z oparciem kierowcy(do tej pory jeżdziłem VN 800 bez), co prawda zrobiłem kilka krótkich tras ale mogę powiedzieć że zdecydowanie jest wygodniej. Znalazłem tylko jeden minus- przy moim średnim wzroście podczas zsiadania z motoru, trzeba wysoko podnosić prawą nogę. No cóż pewnie jak więcej będę jeżdził, to znajdę najwygodniejszy dla mnie sposób, na razie przekładam szpytę przez zbiornik paliwa
Pozdrawiam
U mnie na szczęście jest kładzione ale i tak nogę wkładem przez siedzenie kierowcy od prawej strony - ciężko zarzucać nogę nad oparciem plecaczka.Mały pisze: Znalazłem tylko jeden minus- przy moim średnim wzroście podczas zsiadania z motoru, trzeba wysoko podnosić prawą nogę. No cóż pewnie jak więcej będę jeżdził, to znajdę najwygodniejszy dla mnie sposób, na razie przekładam szpytę przez zbiornik paliwa
Pozdrawiam
- Lecho
- Miejscowość: Białystok
- Motocykl: VN1600 Classic
- VROC: 32224
Mały nie znaczy lekkiMały pisze:Cześc arezy,
Pozdrawiam
Nie wiem ile ważysz, ale czy próbowałeś na stopce stanąć na podeście i wtedy przerzucić nogę?
Widziałem, że Sławek stawał na swoim Nomadzie, gdy ten był oparty bez żadnych problemów, kwestia podłoża pod stopką
- Mały
- Miejscowość: Piła
- Motocykl: Kawasaki VN 1600 NOMAD
Dzieki, bardzo dobry pomysł, przy najbliższej okazji sprawdzę.Lecho69 pisze:Mały nie znaczy lekkiMały pisze:Cześc arezy,
Pozdrawiam
Nie wiem ile ważysz, ale czy próbowałeś na stopce stanąć na podeście i wtedy przerzucić nogę?
Widziałem, że Sławek stawał na swoim Nomadzie, gdy ten był oparty bez żadnych problemów, kwestia podłoża pod stopką
Odnośnie wymiarów to mam 170cm wzrostu i 80 kg
Pozdrawiam
- Piotr_Classic
- Miejscowość: Madryt
- Motocykl: HD Street Glide
- VROC: 32438
No Piotruś nie szalej, mi plecaczek uciekł na własny motorek , bagaż jako oparcie fajna sprawa ale tylko okresowo jak się ma tobołki za plecami. Ale też jestem w trakcie budowania (no raczej projektowania) oparcia ale potrzebuje kogoś kto mi rurki chromowane wygnie odpowiednio, a na oparcie mam skórę ze spodenek motocyklowych mam nadzieje że spełnią wymagania hydrologiczne (ale Dzidzi o tych spodniach nie mówcie) wiec apel kto ma takie możliwości żeby wygiąć takie rurki już chromowane to o oczywiście proszę o odzew ale tylko z Warszawy. Pozdrawiam.