uroki zimy
- Krasnal
- Miejscowość: UK & Piotrków T.
- Motocykl: Kawasaki VN2000 "lalunia"
- VROC: 32105
uroki zimy
Ale fajnie,
wczoraj tak dosypało śniegu, że dziś nie dojechałem do pracy, nie dojechałem, nawet nie ruszyłem, wyszedłem, odsnieżyłem, oskrobałem i sąsiad powiedział mi, że właśnie tunel którym normalnie przejeżdżam jest zamknięty, rewelka, ale można było poobserwować, jak "tubylcy" radzą sobie na śniegu, no nie radzą sobie zupełnie, trudno się dziwić, skoro często-gęsto nie wiedzą co to są opony zimowe, nie żartuję, muszę przyznac, że tu gdzie mieszkam, śnieg bywa pare godzin w roku i można zrozumieć brak treningu, ale głupoty już nie...pochodziłem po mieście i "plułem sobie w brode", że nie miałem przy sobie aparatu, widoki bezcenne
wybaczcie tę małą dygresje, pozdrawiam
wczoraj tak dosypało śniegu, że dziś nie dojechałem do pracy, nie dojechałem, nawet nie ruszyłem, wyszedłem, odsnieżyłem, oskrobałem i sąsiad powiedział mi, że właśnie tunel którym normalnie przejeżdżam jest zamknięty, rewelka, ale można było poobserwować, jak "tubylcy" radzą sobie na śniegu, no nie radzą sobie zupełnie, trudno się dziwić, skoro często-gęsto nie wiedzą co to są opony zimowe, nie żartuję, muszę przyznac, że tu gdzie mieszkam, śnieg bywa pare godzin w roku i można zrozumieć brak treningu, ale głupoty już nie...pochodziłem po mieście i "plułem sobie w brode", że nie miałem przy sobie aparatu, widoki bezcenne
wybaczcie tę małą dygresje, pozdrawiam
...spróbujmy byc szczesliwi, chocby po to, by swiecic innym przykladem...
+44 7540233074
+44 7540233074
- Duszek
- Miejscowość: Niemcy
- Motocykl: GL 1500 I
- VROC: 32261
Ale Krzysiu mnie wyprzedził z takim tematem
Pomorze zachodnie zasypane !! masakra ! Normalnie zima ze śniegiem bywała u nas może z tydzień a tu jak w zeszłym roku się zapowiada :evil:
Zimo WY......LAJ !!!
Ciepło Pozdrawiam
Pomorze zachodnie zasypane !! masakra ! Normalnie zima ze śniegiem bywała u nas może z tydzień a tu jak w zeszłym roku się zapowiada :evil:
Zimo WY......LAJ !!!
Ciepło Pozdrawiam
... i nie mylmy posiadacza motocykla z motocyklistą ... Andrzej Ch +
GG : 51000581
GG : 51000581
no wiesz.... jak możesz.... tak do nasSAURO pisze:U mnie disiaj cały dzień było słonecznie jakieś 15 st na plusie. Przewietrzyłem nomada troszkę po mieście. A wieczorem deszcz zobaczymy jaki będzie weekend Pozdrawiam wszystkich zasypanych śniegiem
[ Dodano: Pią Gru 03, 2010 ]
no wiesz.... jak możesz.... tak do nasSAURO pisze:U mnie disiaj cały dzień było słonecznie jakieś 15 st na plusie. Przewietrzyłem nomada troszkę po mieście. A wieczorem deszcz zobaczymy jaki będzie weekend Pozdrawiam wszystkich zasypanych śniegiem
ja wczoraj 2,5 godziny jechałam do roboty z Tarchomina na Bródno... i odbijam sobie ten paskudny biały tydzień dzisiejszym urlopem
Fakt widoki piękne... ale nie lubię zimy :neutral:
- Abrams
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: VN2000 Limited '05
- VROC: 29561
Jak ja kocham zimę śnieżną mroźną
Ale jak dziś wracałem z PiotremClassiciem(wielkie dzięki wiesz za co!! ) 8,5godz 300 km to naprawdę lubię ją jeszcze bardziej
A ja i tak dziś wietrzyłem Nomada normalnie 3 km w śniegu po kostki w górskich warunkach(ale to opony trzymają na śniegu ) kolejny raz zima jeszcze bardziej mi się podobała.
Dzięki Oktogon!!(ty też wiesz za co!!)
I to szuflowanie na skrzyżowaniu razem z Piotrem aby Piotr mógł ruszyć
Coś pięknego uwielbiam zimę!!!!!1
Daliśmy radę esej powrotny będzie później...
Ale jak dziś wracałem z PiotremClassiciem(wielkie dzięki wiesz za co!! ) 8,5godz 300 km to naprawdę lubię ją jeszcze bardziej
A ja i tak dziś wietrzyłem Nomada normalnie 3 km w śniegu po kostki w górskich warunkach(ale to opony trzymają na śniegu ) kolejny raz zima jeszcze bardziej mi się podobała.
Dzięki Oktogon!!(ty też wiesz za co!!)
I to szuflowanie na skrzyżowaniu razem z Piotrem aby Piotr mógł ruszyć
Coś pięknego uwielbiam zimę!!!!!1
Daliśmy radę esej powrotny będzie później...
- Piotr_Classic
- Miejscowość: Madryt
- Motocykl: HD Street Glide
- VROC: 32438
- Abrams
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: VN2000 Limited '05
- VROC: 29561
Wyślemy mu chyba troszkę śnieguPiotr_Classic pisze:lutnąć Ci :?: z liścia czy z karata :?:SAURO pisze:U mnie disiaj cały dzień było słonecznie jakieś 15 st na plusie. Przewietrzyłem nomada troszkę po mieście. A wieczorem deszcz zobaczymy jaki będzie weekend Pozdrawiam wszystkich zasypanych śniegiem