Witam z Podlasia
-
- Miejscowość: Wysokie Mazowieckie
- Motocykl: vstrom
- VROC: 0
Witam z Podlasia
Witam jestem z okolic Białegostoku, obecnie jeżdżę sukzuki Dl 650 vstrom i mam zamiar przesiąść się na vn 900. Przed Vstromem miałem honde shadow vt 750 ace2 i nagle zatęskniłem za tym klimatem ogólnie shadow 750 była taka trochę może mała, myślicie że vulkan 900 to dobry wybór ? Jeśli ktoś mógłby porównać shadowke ace2 do vulkana byłbym bardzo wdzięczny bo do Vstroma nie ma co porównywać (inna bajka).
Jeśli chodzi o kupno w grę wchodzi vn900 clasic do 18 tys zł. Problem jest taki, że jestem trochę pedantyczny i uwielbiam motocykle w oryginalnym malowaniu bez obtarć, rys i jakichkolwiek uszkodzeń (zawsze takie miałem) i nie wiem czy w tej gotówce mogę liczyć na coś konkretnego...
Jeśli chodzi o kupno w grę wchodzi vn900 clasic do 18 tys zł. Problem jest taki, że jestem trochę pedantyczny i uwielbiam motocykle w oryginalnym malowaniu bez obtarć, rys i jakichkolwiek uszkodzeń (zawsze takie miałem) i nie wiem czy w tej gotówce mogę liczyć na coś konkretnego...
- Ryszard1962
- Miejscowość: Warszawa - Gocławek
- Motocykl: RS 1600 był Kawsaki VN 1500 NOMAD
- VROC: 37255
-
- Miejscowość: Wysokie Mazowieckie
- Motocykl: vstrom
z tego co się orientowałem to vn900 nie jest ani słabszy ani mniejszy a podobno dużo mniej awaryjny no i rocznik będzie młodszy więc chyba w 1.5 bez sensu się pchaćMUKA pisze:Siema!
Ja bym na twoim miejscu celował w 1,5 . Za te pieniądze możesz poszukać z 2000-2004, co do ideału w oryginale to trudno będzie.
- Wydminianin
- Miejscowość: Wydminy (na Mazurach)
- Motocykl: VN2000 Classic LT '07 Honda Deauville 650 '03
- CBY
- Miejscowość: Bydgoszcz /Białe Błota
- Motocykl: VN1600 Classic - wcześniej VN1500 i VN750
- VROC: 38641
Mój VN 1500 Fi z 2006 roku łyka 6 - 6,1 l/100 km. Jeżdżę przeważnie solo wkoło komina, tak szacuję, że 75% po mieście, a 25% w trasie. Lubię odkręcić manetkę i czuć jak motong próbuje się wyrwać spod tyłka.
Oleju nie bierze.
Z pompą wody i uszczelką pod głowicą nie mam żadnego doświadczenia (prawdopodobnie te rzeczy są w moim motocyklu, ale siedzą cicho )
Mam go dopiero od roku.
Oleju nie bierze.
Z pompą wody i uszczelką pod głowicą nie mam żadnego doświadczenia (prawdopodobnie te rzeczy są w moim motocyklu, ale siedzą cicho )
Mam go dopiero od roku.
Pozdrawiam, (Jolly) Roger
LwG
LwG