uroki zimy
- Piotr_Classic
- Miejscowość: Madryt
- Motocykl: HD Street Glide
- VROC: 32438
- mirad
- Miejscowość: Mazowsze
- Motocykl: VN 2000 Classic
- VROC: 32433
merkury76 pisze:Ja uwielbiam jezdzic samochodem w zime...rewela.
Iiii tam, nie dla mnie takie atrakcje. W zeszłym tygodniu jeździłem dwa dni bez elektronicznych gadżetów w samochodzie czyli ABS, ESP i BAS. Niby nic takiego, drzewiej tak się jeździło, ale musiałem dobrze zwolnić i porobiły się zaległości na ten tydzień. :sad:
To białe świństwo co leci z chmur fajnie wygląda zza szyby ciepłego i suchego miejsca. Chociaż nie to jest najgorsze zimą, najbardziej przeszkadza mi krótki dzień. Zazdroszczę moim psom - jak jest ciemno to śpią - i mają rację.
Od V2 lepsze może być tylko V8!
FUCK FUEL ECONOMY !
FUCK FUEL ECONOMY !
- merkury76
- Miejscowość: Zabrze
- Motocykl: był VN2000 i bedzie VN2000
- VROC: 0
Kiedys były tylko opony KARTOFLANKI w polonezach i fiatach i ludzie jezdzili.Teraz samochody sa tak wyposazone w tyle systemów ze czasami mam wrazenie ze ilorazem inteligencji przerastaja ich właścicieli.Na trase biore faktycznie dobre auto wyposazone w systemy natomiast kolo komina smigam Seicento albo Oplem w których nawet nie ma wspomagania.Powiem wam ze taka szkoła sie sprawdza.Człowiek nabiera wiekszego doswiadczenia na drodze i łatwiej jest pózniej wyjsc z opresji podczas slizgu autem.Baudolino w przyszłym tyg bede w miescie Kraka to moze wpadne zobaczyc twojego VN.
Prawdziwi twardziele nie pija mleka
Prawdziwi twardziele jedzą krowy
Prawdziwi twardziele jedzą krowy
To jak przyjedziesz w weekend do Warszawy, koniecznie daj znać - trzeba zorganizować jakieś spotkankoBaudolino pisze:Jeśli tylko nie w łikend to serdecznie zapraszamymerkury76 pisze:Baudolino w przyszłym tyg bede w miescie Kraka to moze wpadne zobaczyc twojego VN.
W łikend mamy zaległosci do odrobienia w Warszawie, a może nawet w Wilanowie
Pozdrawiam