... aaaaa nie chce mi się, lepiej zapytam
- artix
- Miejscowość: Inowrocław
- Motocykl: VN2k,VN1700 Vaquero,HD Electra
- VROC: 38561
Re: ... aaaaa nie chce mi się, lepiej zapytam
Ludziska z zasady czytają tylko tytuły internetowych artykułów, po takim intelektualnym wysiłku, są już w pełni gotowi na zagryzienie ewentualnego oponenta w komentarzach. Lenistwo jak jasna cholera, zero własnego wkładu w rozwiązanie danego problemu, ale postawa roszczeniowa i arogancja na wysokim poziomie. Zepsuło się (coś jakoś), dawać mi instrukcję jak to naprawić. Rysunek, film, może nawet przyjechać i mi tu zaraz naprawić, bo moto stoi, a ja mam nerwicę z tego powodu. Niestety smartfonowe pokolenie zombie, nie radzi ju z sobie z najprostszymi usterkami. Cóż, taki mamy klimat...
- Marioosh
- Miejscowość: Gdynia
- Motocykl: VN1500 FI Nomad
- VROC: 0
Hahahaha... Mayones rozjebałeś mnie tym linkiem ... ja chętnie pomogę w temacie cyt." Kurcze, za 10 lat będą pytania w jaki sposób przedłużyć gatunek, albo kto pomoże mi zrobić syna…", no może bez prawa do reklamacji
Jednakże fakt, że czytając takie prośby powiewa zgrozą, dalej bez komentarza.
Jednakże fakt, że czytając takie prośby powiewa zgrozą, dalej bez komentarza.
Na dwóch kołach lub czterech kopytach byłe by w siodle
- Skiba1
- Miejscowość: Wrocław
- Motocykl: Kowboj, Dzida i Zdzira
Kurła i to ktoś z Wrocławia...
Pozdrawiam
Michał
T: 607-312-526
Michał
T: 607-312-526
-
- Miejscowość: Wrocław
- Motocykl: vulcan 1600 Classic/ teraz n 2000
Nie każdy ma wiertarkę w domu... Nie każdy wie, czym różni się dziurka od otworu Panowie, każdy z nas kiedyś zadał pytanie, gdzie inna osoba odpowiadała "to banalnie proste".
Nigdy nie jest za późno.
- artix
- Miejscowość: Inowrocław
- Motocykl: VN2k,VN1700 Vaquero,HD Electra
- VROC: 38561
Z przyjemnością i bez skrępowania zadaje pytania, o ile nie mogę znaleźć odpowiedzi na nie w necie, ale irytujące jest lenistwo, brak chęci czy czasu itp. niektórych kolegów . Pytanie np. typu "Witam, gdzie kupię śrubkę do kierownicy bo nie mam", gdzie po wpisaniu w wyszukiwarkę, wyskakuje od 40 pozycji z tą śrubką, po prostu mnie osłabia .
tak żeby podyskutować ...
gdyby przyjąć że nie pytamy o rzeczy oczywiste to generalnie w necie pozostała by tylko wikipedia i wujek google. Funkcjonowanie for (forów? ) straciło by sens poza charakterem towarzyskim.
Ja rozumiem ze kolejne w ciągu tygodnia pytanie - "jaki olej do silnika X polecacie" potrafi wkurzyć, ale nie popadajmy w paranoje
gdyby przyjąć że nie pytamy o rzeczy oczywiste to generalnie w necie pozostała by tylko wikipedia i wujek google. Funkcjonowanie for (forów? ) straciło by sens poza charakterem towarzyskim.
Ja rozumiem ze kolejne w ciągu tygodnia pytanie - "jaki olej do silnika X polecacie" potrafi wkurzyć, ale nie popadajmy w paranoje
- Wydminianin
- Miejscowość: Wydminy (na Mazurach)
- Motocykl: VN2000 Classic LT '07 Honda Deauville 650 '03
Pytanie forumowicza z innego forum"Odświeżam nieco temat,ale pytanie z innej beczki- nie o "terkotanie" lecz o montaż tylnej wycieraczki. Jest jakiś filmik na yt jak zamontować cały mechanizm i samą wycieraczkę?" Ku**a, pytać na forum o filmik zamiast samemu poszukać? Dostęp do internetu przecież gość ma więc w czym problem? Takie pójście na łatwiznę może wyprowadzić z równowagi.
Jarek
NIE ROBIĘ ZAKUPÓW W NIEDZIELE!!!
NIE ROBIĘ ZAKUPÓW W NIEDZIELE!!!
- Wielebny Bolo
- Miejscowość: Brzeg Dolny
- Motocykl: VN 2000 Parowóz
Trzeba odpowiedzieć koledze....tak, jest ....do znalezienia.
Motor ma cię wszędzie zawieźć a nie zawieść wszędzie.