Witam wszystkich
-
- Motocykl: Vulcan 900 Classics
Witam wszystkich
Od dwóch tygodni , jestem posiadaczem VN900 classic. Jeszcze nie zdążyłem sie z nim zapoznać gdyz , dzień po jego zakupie wyjechałem na urlop. Teraz w oczekiwaniu na samolot postanowiłem sie przedstawić.
Witam ponownie I mam nadzieje na owocna współprace.
Pierwsze wrazenie pozytywne. Przed zakupem nie widziałem mojego moto, ze wzgledu na odległość, poprostu kupiłem w ciemno na EBay. Pojechalismy pi niego w nocy 700 km w jedna strone, załadowaliśmy na vana I powrót bez zbednego wnikania w szczegoly. Wygladał I jezdził obłednie. Brałem bez pytania w razie gdyby sie właściciel rozmyślił. Cała podróż zajeła nam 19 godzin. Niestety przejechałem tylko kilka kilometrow ze wzgledu na brak ubezpieczenia I podatku drogowego.
Musze jednak stwierdzić ze smutkiem,ze małe problemy z pasem napedowym sa . Poprostu se piszczy, ale czytałem wszystkie posty na ten temat I mam nadzieje sie uporać z tym problemem w miare szybko. Reszta chyba raczej sprawuje sie bezproblemowo.
Pozdrawiam I lewa w gore.
Mariusz z Aberdeen Scotland
- artix
- Miejscowość: Inowrocław
- Motocykl: VN2k,VN1700 Vaquero,HD Electra
- VROC: 38561
Re: Witam wszystkich
Siemanko
-
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: VN 1600classic
- VROC: 0
Witaj
- broda
- Miejscowość: Kielce
- Motocykl: Szara Eminencja VN 2000
- VROC: 33010
Pozdrowienia z Kielc
"Nie zgadzam się z tobą, ale zawsze bronił będę twego prawa do posiadania własnego zdania." - Voltaire
Były Preludomaniak
Były Preludomaniak
- Ryszard1962
- Miejscowość: Warszawa - Gocławek
- Motocykl: RS 1600 był Kawsaki VN 1500 NOMAD
- VROC: 37255
- COCHISE1979
- Miejscowość: CHRZANÓW
- Motocykl: Kawasaki VN 800 DRIFTER