Wszystkim bez wyjątków na przynależność klubową, czy też nie ...
Życzę Wam droczy koledzy i przyjaciele...
Zdrowych Wesołych i Radosnych Świąt, Magicznej rodzinnej atmosfery. Miłości i Szczęścia
Życzenia
- Tex66
- Miejscowość: Mazowsze
- Motocykl: Kawasaki VN 2000 Lokomotywa
- VROC: 0
Re: Życzenia
Koledzy i Koleżanki
Ja również życzę radosnych, zdrowych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia pełnych radości i miłości rodzinnej bez żadnych trosk i zmartwień. A na ten Nowy Rok 2020 aby był lepszy niż wszystkie poprzednie, żeby wszystkie jeszcze niespełnione marzenia się spełniły, aby zdrowie dopisywało.
Zawsze tyle samo szczęśliwych powrotów w siodle co wyjazdów.
Ja również życzę radosnych, zdrowych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia pełnych radości i miłości rodzinnej bez żadnych trosk i zmartwień. A na ten Nowy Rok 2020 aby był lepszy niż wszystkie poprzednie, żeby wszystkie jeszcze niespełnione marzenia się spełniły, aby zdrowie dopisywało.
Zawsze tyle samo szczęśliwych powrotów w siodle co wyjazdów.
Tex66
- Marioosh
- Miejscowość: Gdynia
- Motocykl: VN1500 FI Nomad
Vulcanerki, Vulcanowicze a także posiadacze innej maści motongów.
Ja ze swej strony również życzę Wam wszystkim radosnych, zdrowych i przepełnionych szczęściem Świąt a w nadchodzącym Nowym 2020 Roku oby Wam się koła kręciły, benzyny nie brakło a serducha w ramach żwawo pracowały
LWG!
Ja ze swej strony również życzę Wam wszystkim radosnych, zdrowych i przepełnionych szczęściem Świąt a w nadchodzącym Nowym 2020 Roku oby Wam się koła kręciły, benzyny nie brakło a serducha w ramach żwawo pracowały
LWG!
Na dwóch kołach lub czterech kopytach byłe by w siodle
-
- Miejscowość: SUCHOWOLA
- Motocykl: kawasaki vn900 castrom
Wesołych świąt i szczęśliwego Nowego roku
-
- Miejscowość: Poznań
- Motocykl: VN2000