A miałem kupić dopiero w sezonie.
A miałem kupić dopiero w sezonie.
Panowie i Panie tak się nakręciłem przeglądając forum że właśnie do mojego Versysa ( osiołek do wszytkiego który zostaje bo wszędzie wjeżdża i można nim przywieść 40 kg ogórków do kiszenia.) dołączył vn 800 drifter ( a to było marzeniem). Cieszę się bardzo, tylko jeszcze żona nie wie . Mają dostarczyć w przyszlym tygodniu.
- Przemo
- Miejscowość: Wrocław
- Motocykl: VN 2000 Classic '06
- VROC: 37109
Re: A miałem kupić dopiero w sezonie.
Gratulacje! Koniecznie się pochwal jak już dojedzie
Zapraszam też na grupę na FB dla 800 jeśli oczywiście masz Facebooka
https://www.facebook.com/groups/KawasakiVN800Polska/
Zapraszam też na grupę na FB dla 800 jeśli oczywiście masz Facebooka
https://www.facebook.com/groups/KawasakiVN800Polska/
Żyj tak, aby być szczęśliwym!
XV535>VN800>VN900>VN2000+VN800+LTD454
XV535>VN800>VN900>VN2000+VN800+LTD454
- CBY
- Miejscowość: Bydgoszcz /Białe Błota
- Motocykl: VN1600 Classic - wcześniej VN1500 i VN750
- VROC: 38641
Cześć,
Jak już dojedzie to pochwal się nowym nabytkiem. Rozglądam się też za Drifterem 800-ką, żeby dołączył do klasycznego brata dwa razy większego (VN 1600 Classic). Wiem, że na olx jest kilka takich do wzięcia i obserwuję je już od jakiegoś czasu. Ciekaw jestem, który egzemplarz i skąd kupiłeś (jeśli to któryś z tych olx-owych).
Gratuluję zakupu. Niech śmiga bezawaryjnie.
Jak już dojedzie to pochwal się nowym nabytkiem. Rozglądam się też za Drifterem 800-ką, żeby dołączył do klasycznego brata dwa razy większego (VN 1600 Classic). Wiem, że na olx jest kilka takich do wzięcia i obserwuję je już od jakiegoś czasu. Ciekaw jestem, który egzemplarz i skąd kupiłeś (jeśli to któryś z tych olx-owych).
Gratuluję zakupu. Niech śmiga bezawaryjnie.
Pozdrawiam, (Jolly) Roger
LwG
LwG
Myślę że bedziesz wiedział który . Firma chyba się nazywa Pmmoto ten po malowaniu.
Dziękuję za zaproszenie na Facebooka niestety nie posiadam ale jak dojedzie wrzucę zdjecia na forum.
-
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: VN 1600classic
- VROC: 0
Gratuluję zakupu i mam nadzieję że się w sezonie gdzieś spotkamy
- artix
- Miejscowość: Inowrocław
- Motocykl: VN2k,VN1700 Vaquero,HD Electra
- VROC: 38561
Haaa! Tak się kupuje motocykle! Brawo Ty! . Jeżeli chodzi o moto miłość od pierwszego widzenia, to doskonale Cię rozumiem. Moje maleństwo planowane było "za rok", będąc za granicą znalazłem ogłoszenie tego jednego jedynego, nockę już miałem z głowy . Do domu miałem wrócić za dwa miesiące, sprzedawca z zasady nie pobierał zaliczek, ale wcisnąłem mu kasę z zaznaczeniem, że jak nie odbiorę maszyny w ustalonym terminie, to może sobie ją zatrzymać . Karpe diem i do przodu Witaj!
Dzięki jeszcze tylko poinformować piękniejszą połówkę i pełnia szczęścia. Może być ciężko.
- artix
- Miejscowość: Inowrocław
- Motocykl: VN2k,VN1700 Vaquero,HD Electra
- VROC: 38561
Spokojnie jesteśmy z Tobą, znaczy za Tobą ale w bezpiecznej odległości. Z niewiastami lepiej nie zadzierać, także nie ma co za bardzo ryzykować . Powodzenia
- CBY
- Miejscowość: Bydgoszcz /Białe Błota
- Motocykl: VN1600 Classic - wcześniej VN1500 i VN750
- VROC: 38641
Na pewno żonie się spodoba - w końcu jest piękny czerwony
Problem tylko w tym, że Drifter dużo lepiej wygląda z pojedynczym siedzeniem niż z tą oryginalną kanapą, a wtedy nie ma miejsca dla plecaczka
Ale moto wygląda pięknie - miałem go też na oku.
Problem tylko w tym, że Drifter dużo lepiej wygląda z pojedynczym siedzeniem niż z tą oryginalną kanapą, a wtedy nie ma miejsca dla plecaczka
Ale moto wygląda pięknie - miałem go też na oku.
Pozdrawiam, (Jolly) Roger
LwG
LwG
Dziękuję za słowa wsparcia, jeszcze żyję i nie mieszkam pod mostem więc większej tragedii nie ma. Oczywiscie nie obyło sie bez jęków i focha który skończył się dopiero na dużych zakupach w galerii. Suma sumarum bardzo cieszę się że udało mi się dołączyć do szczęśliwych posiadaczy pieknych motocykli jakimi są maszyny użytkowników tego forum. Pozdrawiam i do zobaczenia w sezonie.
Tak się kupuje motocykle... Kupuje je się sercem, a pieniądze za nie to tylko dodatek. Też tak kupiłem, pojechałem zobaczyłem, jedna nocka bez snu, a na drugi dzień maszyna na podwórku
...mam na motocyklu gniazdo do zapalniczki, czy ktoś zatem wie gdzie można kupić motocyklową popielniczkę ?..
Eee tam, zarwane nocki są przereklamowane. Ja oglądać jeździłem z kaskiem i kierowcą żeby mi samochód odprowadził. Jak kończyłem oględziny mojego to zaczęło lać, ale i to nie było przeszkodą. Po powrocie do domu motocyklem wylewałem wodę z butów. Warto było.
LwG
Trzeba zadać sobie jedno pytanie. Jak nie teraz to kiedy ? Wydaję mi się że większość z nas jest już w wieku na pewno średnim. Wiemy ile okazji i marzeń przemknęło nam koło nosa. Najwyższy czas zacząć odcinać kupony.
-
- Miejscowość: Żary
- Motocykl: Kawasaki Vulcan 800 Classic
O właśnie-Lieeoo trafił " w punkt" ,w pewnym wieku nie ma co za długo myśleć,trzeba działać jak człowieka najdzie taka potrzeba.Gratuluję decyzji,oby tylko spisywał się bez kłopotów!
- broda
- Miejscowość: Kielce
- Motocykl: Szara Eminencja VN 2000
- VROC: 33010
Pozdrowienia z Kielc.
"Nie zgadzam się z tobą, ale zawsze bronił będę twego prawa do posiadania własnego zdania." - Voltaire
Były Preludomaniak
Były Preludomaniak
- Robson
- Miejscowość: Tychy
- Motocykl: VN 1600 Nomad "Phantom"
- VROC: 34475
Witaj
Jestem tu, bo wierzę, że emocje są siłą życia...
Nie jestem odpowiedzialny za emocje odbiorcy... To jego sprawa.
Nie jestem odpowiedzialny za emocje odbiorcy... To jego sprawa.