Panowie przyznac się kto już jeździł w tym roku
-
- Miejscowość: Żary
- Motocykl: Kawasaki Vulcan 800 Classic
Re: Panowie przyznac się kto już jeździł w tym roku
W tamtą niedzielę +otwarcie sezonu" ze stałą ekipą i 150 km,zimno jak diabli,wczoraj 200 km i powrót w deszczyku,ale jak tu nie jeździć? Toż 10 stopni i ponad Fajnie jest.Chociaż wolę ciepło...
250 km w tym roku zrobione ale głównie wokół komina bo pogoda taka bywa dziwna albo słońce albo deszcz i wietrzycho. Ale banan zawsze jest bo nawet małe cieszy
Do mechaniora i z powrotem plus 2 razy do pracy. Za pierwszym razem usłyszałem od żony, że jestem nienormalny.
LwG
VULCAN 1500 CLASSIC - OPINIA PO 10 000KM https://youtu.be/RKsgDDxIr1g
17 lutego motor miałem tylko przyprowadzić do siebie 25km.. z tego zrobiło się 150km wczoraj motor postawiłem na serwis (filtry, olej, płyn hamulcowy, chłodzący, olej w lagach, świece) taki dosyć kompleksowy serwis. W zeszłym roku kupiłem w lipcu i niczego nie robilem więc teraz wypada pzdr!
- Wielebny Bolo
- Miejscowość: Brzeg Dolny
- Motocykl: VN 2000 Parowóz
- VROC: 0
Kolo po zakupie swojego żelastwa wyjechał tylko " do zakrętu i z powrotem" a wrócił po 500 km.
Motor ma cię wszędzie zawieźć a nie zawieść wszędzie.
-
- Miejscowość: Biłgoraj
- Motocykl: Vn800
Wladl kurczę, mam komarka, motorynkę, rometa polo i rometa t1, i powiem Ci, znam sie na tym, ale w tym pseudosimsonie ramy z komara nie widzę :-) na pewno z komara jest?
Zobacz jak przebiega rura ramy pod zbiornikiem na ostatnim zdjęciu, tym od przodu. Jak się uważnie przypatrzysz to jeszcze pewnie reflektor od malucha zobaczysz Simson miał bardziej schowaną.
Narobiłem się ja głupi, toczenie, spawanie, klepanie blachy. Ale czasem w życiu faceta przychodzi taki moment że za wszelką cenę chce coś sobie i komuś udowodnić, nawet jak to nie ma większego sensu
Narobiłem się ja głupi, toczenie, spawanie, klepanie blachy. Ale czasem w życiu faceta przychodzi taki moment że za wszelką cenę chce coś sobie i komuś udowodnić, nawet jak to nie ma większego sensu
...mam na motocyklu gniazdo do zapalniczki, czy ktoś zatem wie gdzie można kupić motocyklową popielniczkę ?..
Początek lutego: prawie setka km przejechana
Sezon rozpoczęty. Trzeba było jechać na przegląd. Jak już się wbiłem w ciuchy to szkoda było wracać, 100 km ale po 50 na motocykl. Do zobaczenia w trasie.
- MaciekSz
- Miejscowość: Pruszków
- Motocykl: BMW K1200LT
- VROC: 32197
Dzisiaj taka pogoda, że grzech było z niej nie skorzystać...
MaciekSz
Jest: K1200LT
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT
VROC #32197
Jest: K1200LT
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT
VROC #32197
- Wielebny Bolo
W niedzielę 1 marca był we Wrocławiu następny Motobajzel ( Oldtimerbazar impreza towarzysko handlowa), ja niestety tylko puszką ale trochę ludzi przyjechało Żelastwem. Później do wieczora po Wrocławiu i okolicy słuchać było radosne wycie i pukanie silników motocyklowych.
Ja .
I to nie raz .
I to nie raz .
Wieczny optymista
Był-ła .Komar ,WSK 3 jka i 4 rka ,MZ Tropik /Jawa 350 ,Suzuki vz 800 ,Kawasaki 550 ,Nomad 1600.H-D Electra 1700,Yamaha Stratoliner 1900.Lokomotywa vn 2000, jest znów Kawasaki Nomad 1600 .
Był-ła .Komar ,WSK 3 jka i 4 rka ,MZ Tropik /Jawa 350 ,Suzuki vz 800 ,Kawasaki 550 ,Nomad 1600.H-D Electra 1700,Yamaha Stratoliner 1900.Lokomotywa vn 2000, jest znów Kawasaki Nomad 1600 .
- Ch6ijanin
- Miejscowość: WrocLove
- Motocykl: XV535, VN800, VN 1600, VN 900....VN 1700 Noma
- VROC: 37544
Tez się przytrafiło. ponad 150 km nakręcone w lutym
Życie jest piękne
Czasami trzeba oderwać się od tych wszystkich informacji dotyczących koronawirusa...
https://www.youtube.com/watch?v=_JlXAhriTE4
https://www.youtube.com/watch?v=_JlXAhriTE4
VULCAN 1500 CLASSIC - OPINIA PO 10 000KM https://youtu.be/RKsgDDxIr1g
-
- Miejscowość: STARGARD
- Motocykl: HD V-ROD MUSCLE
Ja śmigałem 2 razy, razem okolo 200km. na poczatku marca to było. I teraz szlag trafia bo smaczek miodu poczułem a tu ul zamknęli.
-
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: VN 1600classic
W sobotę sprowadziłem motocykl z zimowania... Jak na tą chwilę to jeżdżę tylko do pracy(dobre i to)...
https://youtu.be/HTDZDjWTZhQ/
https://youtu.be/HTDZDjWTZhQ/
... ja korzystam obiema ręcami z mozliwosci jazdy moto w tym sezonie - dzieci nie muszę rano odwozić do szkoły wiec moge smigać motorkiem do pracy
a drogę powrotną robię zazwyczaj z nawiązką +50km
a drogę powrotną robię zazwyczaj z nawiązką +50km
- Wielebny Bolo
Niedzielne popołudnie, piękna pogoda.
Jako że Parowozowi wyszedł przegląd wyciągnąłem Jawę 250 z 59r i ze 70 km. Chwilami pędziłem ze 70 km/h ( to ta co na awatarze, strój też 60 letni)
Jako że Parowozowi wyszedł przegląd wyciągnąłem Jawę 250 z 59r i ze 70 km. Chwilami pędziłem ze 70 km/h ( to ta co na awatarze, strój też 60 letni)