Powitanko
Powitanko
Witam całą brać Vulkanerii
Od kilku dni jestem posiadaczem VNa. Nie ukrywam, że moto stanowi dla mnie dość duża niewiadomą, jeśli chodzi o kwestie mechaniczne. Nie jestem znawcą, nie jestem mechanikiem, jestem hobbystą
Podejrzewam, że będę miał sporo pytań do Was w kwestii mechanicznej, bo moto już wiekowe, na pewno coś się dziać będzie, a lubię sam sobie dłubać
Aktualnie mam pytanko, wielu z Was jest tu może z Białegostoku? Pytam, bo fajnie było by się spotkać, pogadać, wymienić poglądy. Fajnie by było, jak by ktoś mógł zerknąć na mojego vulkana, posłuchać silnika, powiedzieć czy wszystko jest ok, czy może coś się kończy i potrzebna będzie ingerencja. Serwisowke już mam
Pozdrowionka i szerokiej, słonecznej szosy wszystkim życzę
Od kilku dni jestem posiadaczem VNa. Nie ukrywam, że moto stanowi dla mnie dość duża niewiadomą, jeśli chodzi o kwestie mechaniczne. Nie jestem znawcą, nie jestem mechanikiem, jestem hobbystą
Podejrzewam, że będę miał sporo pytań do Was w kwestii mechanicznej, bo moto już wiekowe, na pewno coś się dziać będzie, a lubię sam sobie dłubać
Aktualnie mam pytanko, wielu z Was jest tu może z Białegostoku? Pytam, bo fajnie było by się spotkać, pogadać, wymienić poglądy. Fajnie by było, jak by ktoś mógł zerknąć na mojego vulkana, posłuchać silnika, powiedzieć czy wszystko jest ok, czy może coś się kończy i potrzebna będzie ingerencja. Serwisowke już mam
Pozdrowionka i szerokiej, słonecznej szosy wszystkim życzę
- Przemo
- Miejscowość: Wrocław
- Motocykl: VN 2000 Classic '06
- VROC: 37109
Re: Powitanko
Witaj i pozdrawiam z Wrocławia. Co do rejonów Podlasia to ekipa jest solidna. Pewnie ktoś się odezwie
Żyj tak, aby być szczęśliwym!
XV535>VN800>VN900>VN2000+VN800+LTD454
XV535>VN800>VN900>VN2000+VN800+LTD454
-
- Miejscowość: Olkusz
- Motocykl: Kawasaki VN 800
- VROC: 0
Witaj.
- Jaszyn
- Miejscowość: Sz-o / podlaskie
- Motocykl: Kawasaki VN 1600 A2, Yamaha FJR 1300
witaj
- artix
- Miejscowość: Inowrocław
- Motocykl: VN2k,VN1700 Vaquero,HD Electra
- VROC: 38561
Witaj
Siemanko
- Wydminianin
- Miejscowość: Wydminy (na Mazurach)
- Motocykl: VN2000 Classic LT '07 Honda Deauville 650 '03
- ciecio
- Miejscowość: Gdańsk
- Motocykl: Kawasaki Vulcan 900 Classic
- VROC: 36107
Siema
"Wojną zachwycają się tylko ci, którzy nigdy jej nie poznali" Erazm z Rotterdamu
"Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do Swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
"Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do Swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
- broda
- Miejscowość: Kielce
- Motocykl: Szara Eminencja VN 2000
- VROC: 33010
Pozdrowienia z Kielc.
"Nie zgadzam się z tobą, ale zawsze bronił będę twego prawa do posiadania własnego zdania." - Voltaire
Były Preludomaniak
Były Preludomaniak