Cześć wszystkim!
Cześć wszystkim!
Witam wszystkich i pozdrawiam.Jeszcze nie jestem szczęśliwym posiadaczem VN 2000.Więc gdyby ktoś miał na sprzedaż chętnie obejrzę.Najlepiej czarny. Pozdrawiam.
Re: Cześć wszystkim!
Siema
- artix
- Miejscowość: Inowrocław
- Motocykl: VN2k,VN1700 Vaquero,HD Electra
- VROC: 38561
Witaj, niewiele dwójek na rynku, ale co jakiś czas trafia się coś ciekawego, także powodzenia w poszukiwaniach i zakupie
- Wielebny Bolo
- Miejscowość: Brzeg Dolny
- Motocykl: VN 2000 Parowóz
- VROC: 0
Cześ.
Mówisz i masz.....
do obejrzenia
a na poważnie to powodzenia w poszukiwaniach. Przed zakupem skorzystaj z forum. Kilku z nas zna V2k będące na rynku.
Mówisz i masz.....
do obejrzenia
a na poważnie to powodzenia w poszukiwaniach. Przed zakupem skorzystaj z forum. Kilku z nas zna V2k będące na rynku.
Motor ma cię wszędzie zawieźć a nie zawieść wszędzie.
Piękny,może źle sformułowałem obejrzę to fakt na rynku za wiele ich nie ma.Może po sezonie.Do końca kwietnia byĺem właścicielem Yamahy 1600 dopóki koleś nie zajechal mi drogi.Teraz mój wybór padł na VN.Dzięki za radę.Pozdrawiam.
- broda
- Miejscowość: Kielce
- Motocykl: Szara Eminencja VN 2000
- VROC: 33010
Pozdrowienia z Kielc.
"Nie zgadzam się z tobą, ale zawsze bronił będę twego prawa do posiadania własnego zdania." - Voltaire
Były Preludomaniak
Były Preludomaniak