Matys - Kraków
Matys - Kraków
Witam wszystkich.
Mam na imię Mateusz, mam 29 lat, od roku choruję na motocyklizm
Trafiłem na to forum ponieważ niedawno zakupiłem swój pierwszy poważny motocykl czyli VN 1500 Mean Streak z 2002 roku.
Prawo jazdy mam już trochę ponad rok, przelatałem kilka tysięcy km na nakedzie Romet Division 249 i odkryłem w jakim kierunku chcę iść. Wybór był między VTX 1300, a VN1500 jednak vulcan oferował DUUŻO więcej za te pieniądze.
Wiem, że to skok na głęboką wodę, jednak pierwsza przejażdżka po zakupie rozwiała wszelkie wątpliwości.
Na forum mam nadzieję podpatrzeć co nieco z waszych sprzętów, poradzić się jeżeli czegoś nie będę wiedział i kiedyś mam nadzieję spotkać i wspólnie polatać:)
Pozdrawiam!
Mam na imię Mateusz, mam 29 lat, od roku choruję na motocyklizm
Trafiłem na to forum ponieważ niedawno zakupiłem swój pierwszy poważny motocykl czyli VN 1500 Mean Streak z 2002 roku.
Prawo jazdy mam już trochę ponad rok, przelatałem kilka tysięcy km na nakedzie Romet Division 249 i odkryłem w jakim kierunku chcę iść. Wybór był między VTX 1300, a VN1500 jednak vulcan oferował DUUŻO więcej za te pieniądze.
Wiem, że to skok na głęboką wodę, jednak pierwsza przejażdżka po zakupie rozwiała wszelkie wątpliwości.
Na forum mam nadzieję podpatrzeć co nieco z waszych sprzętów, poradzić się jeżeli czegoś nie będę wiedział i kiedyś mam nadzieję spotkać i wspólnie polatać:)
Pozdrawiam!
- Kater
- Miejscowość: Świętochłowice
- Motocykl: vn 1500 nomad
- VROC: 35878
Re: Matys - Kraków
Cześć
-
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: VN 1600classic
- VROC: 0
Witaj, super sprzęt
Siema
- artix
- Miejscowość: Inowrocław
- Motocykl: VN2k,VN1700 Vaquero,HD Electra
- VROC: 38561
Świetny batwing, moto świetnie z nim wygląda. Witaj
-
- Miejscowość: Wrocław
- Motocykl: Kawasaki Vulcan 1500 Classic Fi
Cześć
- broda
- Miejscowość: Kielce
- Motocykl: Szara Eminencja VN 2000
- VROC: 33010
Pozdrowienia z Kielc.
"Nie zgadzam się z tobą, ale zawsze bronił będę twego prawa do posiadania własnego zdania." - Voltaire
Były Preludomaniak
Były Preludomaniak