Witam forumowiczów !
Witam forumowiczów !
Wróciłem na drogę po 30 latach i z tego co widzę nie jestem w tym odosobniony, kryzys wieku średniego ?
Obecnie latam sobie Yamahą XJ ale kusi mnie Vulcan.
I pozwolę sobie przy okazji zapytać czy niemal 30 Vulcan jest jeszcze wart uwagi ?
Dlaczego tak wiekowy ? Kasa.
Mechanikę i elektrykę ogarnę sobie sam choć jestem przygotowany że kilka grubszych stówek trzeba będzie dołożyć.
Inna kwestia to moja wspaniała żona - chyba będę musiał ją okłamać że to motocykl kolegi do naprawy a później jakoś to będzie...
Jak wiekowymi Vulcanami jeździcie ?
Pozdrawiam
M
Obecnie latam sobie Yamahą XJ ale kusi mnie Vulcan.
I pozwolę sobie przy okazji zapytać czy niemal 30 Vulcan jest jeszcze wart uwagi ?
Dlaczego tak wiekowy ? Kasa.
Mechanikę i elektrykę ogarnę sobie sam choć jestem przygotowany że kilka grubszych stówek trzeba będzie dołożyć.
Inna kwestia to moja wspaniała żona - chyba będę musiał ją okłamać że to motocykl kolegi do naprawy a później jakoś to będzie...
Jak wiekowymi Vulcanami jeździcie ?
Pozdrawiam
M
Re: Witam forumowiczów !
Legnica pozdrawia. Jaki kryzys, jaki wiek średni
Zależy w jaki model celujesz, ja mam VN800 rocznik 2003, wdzięczna maszyna.
Zależy w jaki model celujesz, ja mam VN800 rocznik 2003, wdzięczna maszyna.
...mam na motocyklu gniazdo do zapalniczki, czy ktoś zatem wie gdzie można kupić motocyklową popielniczkę ?..
-
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: VN 1600classic
- VROC: 0
Witaj. Ja jestem z tych którzy motocykli po roczniku nie oceniają tylko jego stanie... Dużo też zależy w jaki model celujesz... Nad Żoną trzeba tak popracować aby to ona ciebie namawiała do zakupu motocykla
- Wydminianin
- Miejscowość: Wydminy (na Mazurach)
- Motocykl: VN2000 Classic LT '07 Honda Deauville 650 '03
Serwus . Do zeszłego roku jeździłem VN800 Classic z roku 1996. Teraz cieszy się nim kolega. To nie wiek motocykla świadczy o jego kondycji, tak jak nasz wiek nie powinien być utożsamiany z jakimikolwiek kryzysem .
Jarek
NIE ROBIĘ ZAKUPÓW W NIEDZIELE!!!
NIE ROBIĘ ZAKUPÓW W NIEDZIELE!!!
Panowie dziękuję przywitanie i podbudowanie mojej wiary w starą, japońską myśl technologiczną !
Żona wydaje się przekonana że to klasyk, że to inwestycja, że dla dzieci
Jeszcze wiecheć kwiatów i można zaczynać podchody pod VN 1500.
Pozdrawiam
M
Żona wydaje się przekonana że to klasyk, że to inwestycja, że dla dzieci
Jeszcze wiecheć kwiatów i można zaczynać podchody pod VN 1500.
Pozdrawiam
M
Cześć!
Live free or die
Komar, Romet, Ogar, WSK, ETZ250, CZ350, HAYABUSA, CBR1100, VN 1500 NOMAD, ST1300, VN1700 VOYAGER
Komar, Romet, Ogar, WSK, ETZ250, CZ350, HAYABUSA, CBR1100, VN 1500 NOMAD, ST1300, VN1700 VOYAGER
- MichalVN2000
- Miejscowość: Poznań
- Motocykl: VN2000
Cześć
-
- Miejscowość: SUCHOWOLA
- Motocykl: KAWASAKI VN1700
Cześć
Witaj, a teoria "Wieku Średniego "została stworzona przez ludków bez marzeń i pasji ,ja osobiście koło 50-ki zrobiłem kat A i jeżdżę VN900 LwG
- broda
- Miejscowość: Kielce
- Motocykl: Szara Eminencja VN 2000
- VROC: 33010
Pozdrowienia z Kielc.
"Nie zgadzam się z tobą, ale zawsze bronił będę twego prawa do posiadania własnego zdania." - Voltaire
Były Preludomaniak
Były Preludomaniak
-
- Miejscowość: Szczebrzeszyn
- Motocykl: Kawasaki VN750
Witaj
Kłaniam się. VN-15, bizon. Wcześniej był Savage, Eliminator a Jeszce wcześniej ogar y komarynka
-
- Miejscowość: SUCHOWOLA
- Motocykl: kawasaki vn900 castrom
Witaj
Lublin wita
Mam w rodzinie Honde cm400 z 1982r. W zasadzie nikt nigdy w nim niczego nie robił od wielu lat, nawet opon z tego co wiem nikt nie wymieniał, są jakieś z 2010r. I jeździ, bez problemów, konstrukcja prosta. Stara Japonska myśl techniczna jest naprawde malo awaryjna także nie musisz sie tego obawiać. Obecnie vn800 póki co jeszcze krótko u mnie ale z opinii wiem, że to dobra maszyna.
Mam w rodzinie Honde cm400 z 1982r. W zasadzie nikt nigdy w nim niczego nie robił od wielu lat, nawet opon z tego co wiem nikt nie wymieniał, są jakieś z 2010r. I jeździ, bez problemów, konstrukcja prosta. Stara Japonska myśl techniczna jest naprawde malo awaryjna także nie musisz sie tego obawiać. Obecnie vn800 póki co jeszcze krótko u mnie ale z opinii wiem, że to dobra maszyna.