Jest szansa...
- Badger
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: Blue Lady + Osiołek
- VROC: 29218
niby racja, ale zastanawia mnie, co to ma wspólnego z tematem autostradAdriano pisze:UWAGA!!!! w dniach 10-12.06.2011 Wszystkie drogi prowadzą każdego Vulcana do Fijałkowa
pie.....lę, nie myję
Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
moim zdaniem do 2020 nie ma co liczyć na wielkie zmiany na polskich drogach. Znowu wybudują 20 km, zrobią huczne otwarcie, balet koparek i na tym się skończy.
A już strach mnie ogarnia jak patrzę na nasze drogi po ostatnich roztopach - dziura na dziurze w wielkiej dziurze - zanim to połatają to będzie wrzesień.
A już strach mnie ogarnia jak patrzę na nasze drogi po ostatnich roztopach - dziura na dziurze w wielkiej dziurze - zanim to połatają to będzie wrzesień.
- mirad
- Miejscowość: Mazowsze
- Motocykl: VN 2000 Classic
- VROC: 32433
Przeszedłem już na nową terminologię: jama na jamie.Luzak pisze:dziura na dziurze
To co od kilku sezonów widać na Mazowszu po roztopach jest znakiem, że infrastruktura drogowa sypie się lawinowo. Już nie pojedyńcze dziury, ale na kilkusetmetrowych odcinkach całe połacie asfaltu schodzą ukazując kostkę lub kocie łby. Tego jeszcze u nas nie było. Zresztą to co dzisiaj jest dopuszczone do użytkowania kiedyś było zamykane dla ruchu kołowego ze względu na bezpieczeństwo. Takie czasy.
Od V2 lepsze może być tylko V8!
FUCK FUEL ECONOMY !
FUCK FUEL ECONOMY !
- Abrams
- Motocykl: VN2000 Limited '05
- VROC: 29561
No i mamy połowę ceny za samochód, obawiam się że to tylko na tych państwowych
"Promocja na jednośladzie
Resort w przygotowanym rozporządzeniu przychylił się także do postulatów motocyklistów, którzy zabiegali o to, by zróżnicować stawki dla aut osobowych i motocykli. Urzędnicy dostrzegli, że motocykle w mniejszym stopniu niż samochody przyczyniają się do niszczenia nawierzchni jezdni. Stąd propozycja resortu by motocykliści płacili 10 groszy za kilometr"
Opłaty za autostrady
"Promocja na jednośladzie
Resort w przygotowanym rozporządzeniu przychylił się także do postulatów motocyklistów, którzy zabiegali o to, by zróżnicować stawki dla aut osobowych i motocykli. Urzędnicy dostrzegli, że motocykle w mniejszym stopniu niż samochody przyczyniają się do niszczenia nawierzchni jezdni. Stąd propozycja resortu by motocykliści płacili 10 groszy za kilometr"
Opłaty za autostrady
- Krasnal
- Miejscowość: UK & Piotrków T.
- Motocykl: Kawasaki VN2000 "lalunia"
- VROC: 32105
Bylo warto powalczyc...
http://motoryzacja.interia.pl/motocykle ... ej,1599498
nareszcie ktos poszedl po rozum do glowy..
nareczka
nareszcie ktos poszedl po rozum do glowy..
nareczka
...spróbujmy byc szczesliwi, chocby po to, by swiecic innym przykladem...
+44 7540233074
+44 7540233074
- Badger
- Motocykl: Blue Lady + Osiołek
- VROC: 29218
ale tylko na autostradach PAŃSTWOWYCH - A2 i A4 zostają po staremu. Autor artykułu pokręcił dwie sprawy dotyczącej A4 - tam będzie oplata za kilometr: 0,20 gr.
No chyba że coś pomyliłem, ale w pewien sposób jestem bardzo zainteresowany opłatami za autostrady i wydawało mi się że śledzę na bieżąco.
No chyba że coś pomyliłem, ale w pewien sposób jestem bardzo zainteresowany opłatami za autostrady i wydawało mi się że śledzę na bieżąco.
pie.....lę, nie myję