JAKI KUPIĆ SKUTER?
-
- Miejscowość: Mazowsze
- Motocykl: VN 900 Custom
- VROC: 31327
JAKI KUPIĆ SKUTER?
Witam. Jak w tytule widać interesuje mnie (no może nie osobiście. Przecież nie porzucę Vulcana ) zakup skutera o poj. 125cc za plus minus 4 tysie. Nie wiem czy to ma być chińszczyzna czy też używany znanej marki. Proszę Was o rady. Liczę na Wasze liczne posty poparte z własnych doświadczeń.
Z góry dziękuję.
Z góry dziękuję.
マリウッシュ
Chińszczyzny nie polecam.Żonie kiedyś kupiłem nowego Magnusa,kierunkowskazy nie działały po roku,chromy rdzewiały,a plastiki się wypaczyły.Wcześniej miałem Piaggio Hexagon 150,ogólnie polecam tą markę. Za 4 tysiące może coś używanego z 2003/2004 kupisz.
Motocykle jak niektóre kobiety, nie wybaczają błędów.
Marki taiwańskie są ok, właśnie to jest Kymco czy Sym, śmiało mogę polecić Syma (mam Sym Mio ale to 50 tka - jest cudny i niezawodny).
chińszczyzny nie kupuj - bo się sypie i to dość szybko. Wspomniany przez Marcina Magnus też przyciągnął moją uwagę, ale szybko mi odradzono.
hm... jak byś chciał 50 tkę to mój skut jest do sprzedania, czeka sobie na wiosnę
chińszczyzny nie kupuj - bo się sypie i to dość szybko. Wspomniany przez Marcina Magnus też przyciągnął moją uwagę, ale szybko mi odradzono.
hm... jak byś chciał 50 tkę to mój skut jest do sprzedania, czeka sobie na wiosnę
Ostatnio zmieniony czw sty 13, 2011 przez Dzidzia, łącznie zmieniany 1 raz.
4 tys - do negocjacji.
Szczerze, to nie przejechałam nim nawet sezonu, bo kupiony był we wrześniu w salonie, czyli na koniec sezonu, a następnego roku jeździłam do czerwca (potem przesiadłam sie na Suzi) ale szkoda mi było sprzedać na jesieni dopiero dojrzałam do sprzedaży.
Ma zdjętą blokadę i jest z niego naprawde fajny skutek. Serwisowany i aktualne oc, acha no i jest garażowany (nie stoi pod chmurką).
[ Dodano: Czw Sty 13, 2011 ]
ja płaciłam za nowy 6700 no ale ceny takich skutów spadają na łeb, jak tylko wyjeżdża z salonu, teraz żałuję że nie kupiłam wtedy używanego
Szczerze, to nie przejechałam nim nawet sezonu, bo kupiony był we wrześniu w salonie, czyli na koniec sezonu, a następnego roku jeździłam do czerwca (potem przesiadłam sie na Suzi) ale szkoda mi było sprzedać na jesieni dopiero dojrzałam do sprzedaży.
Ma zdjętą blokadę i jest z niego naprawde fajny skutek. Serwisowany i aktualne oc, acha no i jest garażowany (nie stoi pod chmurką).
[ Dodano: Czw Sty 13, 2011 ]
ja płaciłam za nowy 6700 no ale ceny takich skutów spadają na łeb, jak tylko wyjeżdża z salonu, teraz żałuję że nie kupiłam wtedy używanego
I'm Member Queens of Roads !!!! http://www.queensofroads.pl/
Marius wysłałam Ci wiadomośc na priw najlepiej się spotkać, pogdadać i obejrzeć
I'm Member Queens of Roads !!!! http://www.queensofroads.pl/