jak postawic samemu motocykl
- jurekawasaki
- Miejscowość: wielkopolska
- Motocykl: kawasaki vn 800
- VROC: 0
- jurekawasaki
- Miejscowość: wielkopolska
- Motocykl: kawasaki vn 800
- VROC: 0
- Duszek
- Miejscowość: Niemcy
- Motocykl: GL 1500 I
- VROC: 32261
miałem podobnie, lecz na mojej starej XTZ750, jak wywaliłem orła przy zawracaniu, to chyba szybciej ją podnioslem niż upadłemJa-jo pisze:jak ja przeszlifowałem, to zbierając się z ulicy podniosłem swojego normalnie, przodem jak by to był rower, nie tam jakieś zaprzeć się plecami, z nóg i takie tam.....chociaż może to przez to potem wszystko mnie tak nap....bolało, a nie że się przetarłem i poturlałem kilkanaście metrów po asfalcie
Adrenalina robi swoje a normalnie, kiedy za bardzo się przechyliła to nie mogłem jej utrzymać
... i nie mylmy posiadacza motocykla z motocyklistą ... Andrzej Ch +
GG : 51000581
GG : 51000581
jak mnie się motórek kiedy przewróci to rączkami go raczej nie udźwignę.
Może jak go poproszę to się sam podniesie.
Spróbuję. Będzie o czym gadać w następną zimę.
[ Dodano: Sro Lut 09, 2011 ]
A ponadto to uważam, że sprawy damsko męskie na tym forum nie powinny być poruszane. Tutaj wszyscy jesteśmy motocyklistami lub fanami dwóch kółek.
Pielęgnujmy to co nas łączy.
Jestem za równouprawnieniem a szowiniści powinni zostać skazani na banicję lub
A ponadto to uważam, że sprawy damsko męskie na tym forum nie powinny być poruszane. Tutaj wszyscy jesteśmy motocyklistami lub fanami dwóch kółek.
- Abrams
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: VN2000 Limited '05
- VROC: 29561
Zazdrość :P :P :P :P ??Kika pisze:jak mnie się motórek kiedy przewróci to rączkami go raczej nie udźwignę.
Disciple, głowa do góry, myślę, że gdy spotkamy się w realu (a nie tylko anonimowo), to się "dogadamy" i poznanmy w całości Twój humor (nie jest taki durny jak piszesz). Wtedy też dasz nam szansę poznać Cię "w całości" jako osobę. Będzie dobrze. Myśle, że do zobaczenia, bo my naprawdę fajne towarzystwo jesteśmy - zabawowe.disciple pisze:za bardzo idealizuję świat, wiem
i mam durny, nietypowy humor...
napisałam posta, w którym próbowałam się ośmieszyć, malowanie paznokci (nie robie tego naprawdę), miliony słów, które wypowiadam, skarpetki-kulki, gadulec - wg mnie było to śmieszsne choć durnowate, trudno
przyznaję,że zdebiałam jak przeczytałam jak powaznie zostało to potraktowane
i dotknęło mnie to nie ukrywam
bo zostałam tak oceniona przez osoby, które mnie nie znaja
ale to moja wina... naprawdę nie wiem co sobie wyobrażałam , rzeczywiście poczułam się jak w domu na forum zakładając, że ludzie odbierają mnie tak jak mi się zdaje
i że się trochę znamy
Już znalazłam, może i ja bym tak spróbowała .... z naszym motocyklem? Nie wiem tylko co na to Sławek, pewnie by się nie zgodził. EEEEEE....... Nawet go nie będę pytać.