Załadować motocykl
- mirad
- Miejscowość: Mazowsze
- Motocykl: VN 2000 Classic
- VROC: 32433
Chyba jacyś niepełnowartościowi ci Amerykanie. Prawdziwy Amerykanin poczekałby na ekipę, która najpierw zapakowałaby moto na paletę, potem sprowadziłby specjalistyczny dźwig do ładowania na pakę.Andrzej pisze:Amerykanie....jurekawasaki pisze:Tak też można ....a była taka ładna....http://filmy.scigacz.pl/Jak_nie_ladowac ... ciezarowke
Od V2 lepsze może być tylko V8!
FUCK FUEL ECONOMY !
FUCK FUEL ECONOMY !
Nie tyle niepełnowartościowi co niepełnosprytni. 10 chłopa wokół a oni moto nie potrafią wepchnąć po podjeździe.mirad pisze:Chyba jacyś niepełnowartościowi ci Amerykanie. Prawdziwy Amerykanin poczekałby na ekipę, która najpierw zapakowałaby moto na paletę, potem sprowadziłby specjalistyczny dźwig do ładowania na pakę.
Ja osobiście nie odważyłbym się tak wjeżdżać.
Jak do tej pory robiłem transport moto 3 albo 4 razy i zawsze tylko wpychaliśmy.
- Andrzej
- Miejscowość: Nadarzyn
- Motocykl: VN 900 Classic - "Pimpuś"
- VROC: 31877
Nie chciało mi się rozwijać bo mi łapy opadły ale dokładnie to miałem na myśli.... Kupa chłopa, że by wnieśli tego sprzęta naprawdę bez specjalnego wysiłku.... Znam kilku gości zza wielkiej wody i naprawdę nie kumam tych ludzi. A w tym konkretnym przypadku mogło jeszcze chodzić o to ich pogrzanie z prawnikami.... Tam podobno jak się ktoś potknie i wykopyrtnie na chodniku to nikt się na pomoc nie rzuca. Musisz najpierw zapytać czy pozwala ci się dotknąć i dopiero po uzyskaniu zgody możesz jemu czy jej pomóc się podnieść..... inaczej mogą być prawnicy, proces itp.....Luzak pisze:Nie tyle niepełnowartościowi co niepełnosprytni. 10 chłopa wokół a oni moto nie potrafią wepchnąć po podjeździe.
Ja osobiście nie odważyłbym się tak wjeżdżać.
Jak do tej pory robiłem transport moto 3 albo 4 razy i zawsze tylko wpychaliśmy.
Tak samo mogło być z tym moto - nie pomożesz, bo coś urwiesz i zaraz prawnicy, odszkodowania itp....
Generalnie oni tam mają jakoś inaczej ze stosunkami międzyludzkimi i społecznymi....
- mirad
- Miejscowość: Mazowsze
- Motocykl: VN 2000 Classic
- VROC: 32433
To nie do końca jest tak, ale za to masz np. ten komfort, że nikt nie potrąca Cię na ulicy w sklepie czy gdzie indziej. Jest ta święta strefa osobistej nietykalności, której mi tak u nas brakuje. :neutral: Nawyk przepychania się w każdej sytuacji jest naszą spuścizną niedostatku i biedy.Andrzej pisze:i zaraz prawnicy, odszkodowania itp
Ale wracając do tego wypadku, gość dał plamę w sposób żenujący.
Od V2 lepsze może być tylko V8!
FUCK FUEL ECONOMY !
FUCK FUEL ECONOMY !
- jurekawasaki
- Miejscowość: wielkopolska
- Motocykl: kawasaki vn 800
- VROC: 0
- Badger
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: Blue Lady + Osiołek
- VROC: 29218
nie silna tylko wielka. a to różnicajurekawasaki pisze:tym bardziej że już przeciętna amerykanka jest co najmniej tak silna jak PUDZIAN.
pie.....lę, nie myję
Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
- jurekawasaki
- jurekawasaki
Jak o kobietach to powiem ,nasze są najładniejsze a jaki mają seksapil ,oj mają...słowianki są przeurocze nic dodać nic ując. :P Pisze'' nasze'' to jak bym Nikośia Dyzme cytował ,naturalnie mam na myśli Polki.
Ostatnio zmieniony pt sty 21, 2011 przez jurekawasaki, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Miejscowość: Gąbin koło Płocka
- Motocykl: vn 2000 limited
- VROC: 34903
http://www.smog.pl/wideo/42473/zaladune ... _lakierze/ Ten to dopiero wykombinował