Bo to jest tak jak się ma i pracuje na dwie żony.SAURO pisze: kiedy qufa ja mam to wszystko ogarnąć
Nomad 1500
Sauro... miał być czerwony - widzę, że koledzy Ci wyperswadowali pomysł... hm...
może czarno-złoty...?
może czarno-złoty...?
I'm Member Queens of Roads !!!! http://www.queensofroads.pl/
- SAURO
- Miejscowość: ZAMOŚĆ, CIECHANÓW, RZYM
- Motocykl: VN 1500 Nomad
- VROC: 30956
Dzidzia nie koledzy tylko moja Pani Mówila mi że w czerwonym to tylko Ona dobrze wygląda . Co do koloru to będzie tak Granatowy zastąpi ciemno-zielony a srebrny zastąpi jasno-zielony. Złoty pasek będzie czarny. Koła czarny z połyskiem. Boczki srebrne. Pozostale elementy chrom. Qufa nie wiem co z silnikiem czy go malnąć czy nie bo po mojemu potrzeba by go odświeżyć ale jak?????
BAWMY SIĘ W MOTOCYKLE A NIE POLITYKĘ
- SAURO
- Miejscowość: ZAMOŚĆ, CIECHANÓW, RZYM
- Motocykl: VN 1500 Nomad
- VROC: 30956
Tak naprawdę to granatowo-srebrny najbardziej mi się podoba i niech tak będzie.
[ Dodano: Wto Mar 01, 2011 ]
Na dzień dzisiejszy mój Nomad wygląda tak
[ Dodano: Sro Mar 02, 2011 ]
Byłem dzisiaj u gościa zajmującego się chromowaniem. Więc tak za przygotowanie i pochromowanie zaśpiewał odemnie 650 euro więc powiedziałem mu że się z ch****m na głowy zamienił Wysylam wszystko do Polski to i solidniej będzie zrobione i napewno taniej.
[ Dodano: Wto Mar 01, 2011 ]
Na dzień dzisiejszy mój Nomad wygląda tak
[ Dodano: Sro Mar 02, 2011 ]
Byłem dzisiaj u gościa zajmującego się chromowaniem. Więc tak za przygotowanie i pochromowanie zaśpiewał odemnie 650 euro więc powiedziałem mu że się z ch****m na głowy zamienił Wysylam wszystko do Polski to i solidniej będzie zrobione i napewno taniej.
BAWMY SIĘ W MOTOCYKLE A NIE POLITYKĘ