Nie wiem czy to ten sam klub. Mam film o nich ale zwią się Bandidos MC. Mają w barwach meksykanina. Czy to o ten klub chodzi ?Andreas pisze: banditos to niezłe zakapiory
vn 2000 koniec sprzedaży w europie
- merkury76
- Miejscowość: Zabrze
- Motocykl: był VN2000 i bedzie VN2000
- VROC: 0
Jedyny importer firma Probiker sprzedawała Kawe na Polske.Jednak troszke biznes im sie rozjechał.Teraz pozostało im kilka salonów Natomiast z reszta salonów wyglada to tak ze salon wynajmuje firma z branży moto.w katowicach jest Olek Motocykle i tak naprawde pozostał na wystawie jeden Voyager i kilka platików a reszta to sklep z akcesoriami do moto. Jesli chodzi o VN2000 to nawet juz go niemaja w ofercie.Duze moto w europie niszcza podatki ubezpieczenia itp.W USA jest sprzedawany.Teraz podobno prym wiedzie nowy Triumph Rocket jesli chodzi o sprezdaz.
http://www.kawasaki.pl/motocykle
http://www.kawasaki.pl/motocykle
Prawdziwi twardziele nie pija mleka
Prawdziwi twardziele jedzą krowy
Prawdziwi twardziele jedzą krowy
a propos zbytu
moja babcia mieszka w kamienicy przy ktorej jest sklep motoryzacyjny
pytam jej kiedys czy nie jest to uciążliwe ze ciagle pelno ludzi sie kreci i samochodów
a ona na to
wnusiu mi to nie przeszkadza bo ja glucha jestem ale powiem Ci ze oni tu maja taki ODBYT ze szok
myslałęm ze padne ze smiechu
moja babcia mieszka w kamienicy przy ktorej jest sklep motoryzacyjny
pytam jej kiedys czy nie jest to uciążliwe ze ciagle pelno ludzi sie kreci i samochodów
a ona na to
wnusiu mi to nie przeszkadza bo ja glucha jestem ale powiem Ci ze oni tu maja taki ODBYT ze szok
myslałęm ze padne ze smiechu