Tylna opona wygląda świetnieSAURO pisze: Na dzień dzisiejszy mój Nomad wygląda tak
Nomad 1500
- SAURO
- Miejscowość: ZAMOŚĆ, CIECHANÓW, RZYM
- Motocykl: VN 1500 Nomad
- VROC: 30956
Jak ją ubiorę powinna wyglądać dużo lepiej. Lampa i lightbary dojadą w sobotę. Ale nie będzie do czego przykręcić bo graty wdo chromowania wysłane. Chłodnica wykęcona do czyszczenia. Mam nadzieję że do połowy kwietnia poskladam w calość mojego motorka. Tęskni mi się za przejażdżką Bo na skuterze to nie to samo
[ Dodano: Nie Mar 13, 2011 ]
Właśnie dzisiaj dojechała nowa szyba, lampy i lightbary. Niestety nie ma do czego mocować bo motor nadal rozkręcony Uchwyt do szyby jak i cała reszta jeszcze nie pochromowana , może za jakieś 3-4 tygodnie będzie gotowe. Mam nadzieję że do maja uda mi się poskładać w całość mój motorek
[ Dodano: Nie Mar 13, 2011 ]
Właśnie dzisiaj dojechała nowa szyba, lampy i lightbary. Niestety nie ma do czego mocować bo motor nadal rozkręcony Uchwyt do szyby jak i cała reszta jeszcze nie pochromowana , może za jakieś 3-4 tygodnie będzie gotowe. Mam nadzieję że do maja uda mi się poskładać w całość mój motorek
BAWMY SIĘ W MOTOCYKLE A NIE POLITYKĘ
- SAURO
- Miejscowość: ZAMOŚĆ, CIECHANÓW, RZYM
- Motocykl: VN 1500 Nomad
- VROC: 30956
Sytuacja na dzień dzisiejszy wygląda tak chlodnica zdemontowana i oddana do regeneracji, brak kół i reszty karoserii bo w malowaniu, nie ma jeszcze gratów które wysłałem do polski do chromowania Jak dalej tak się wszystko będzie toczyć to na zlot VROC.IT to pojadę ale chyba skuterem
BAWMY SIĘ W MOTOCYKLE A NIE POLITYKĘ