Naszywki Vulcan
- kazuhira
- Miejscowość: Kotliska
- Motocykl: KLE650
- VROC: 33862
IMHO kamizelka to pewne tabu dla takich inicjatyw [nie jestem tu żadnym autorytetem więc jeśli się mylę to poprawcie koledzy]
ALE np, kurtka i inne elementy naszego ubioru ... to już zupełnie inna historia.
Przecież pomysł można rozwinąć i przygotować naklejkę na puszkę,
ALE np, kurtka i inne elementy naszego ubioru ... to już zupełnie inna historia.
Przecież pomysł można rozwinąć i przygotować naklejkę na puszkę,
Nie jestem dziwny ... jestem z edycji kolekcjonerskiej
- fitter
- Miejscowość: Szczecin
- Motocykl: VN900LT '10
- VROC: 33352
Papaju - zwróć uwagę na pierwszy wpis - proponuję drugi (prawy) rękaw kurtki, bluzy itp. (może być i kamizelka Luzaka lub dowolne inne miejsce a nie kamizelkę klubową - tu SĄ pewne zasady.
Starszy - czy za dużo skrzydełek? To zależy - ja byłbym za skrzydełkami o wielkości porównywalnej do naszywki VROC - no bo jak latać równo, jak na różnych rękawach różne długości?
Jak na razie widzę, ze zainteresowanie jest ze strony właścicieli:
- 500,
- 750,
- 800,
- 1500,
- 1600
Mamy czas - jak dogadamy projekt i wykonawcę to zrobimy oficjalne zapisy.
Starszy - czy za dużo skrzydełek? To zależy - ja byłbym za skrzydełkami o wielkości porównywalnej do naszywki VROC - no bo jak latać równo, jak na różnych rękawach różne długości?
Jak na razie widzę, ze zainteresowanie jest ze strony właścicieli:
- 500,
- 750,
- 800,
- 1500,
- 1600
Mamy czas - jak dogadamy projekt i wykonawcę to zrobimy oficjalne zapisy.
Życie nie powinno być podróżą do grobu, której celem jest dowiezienie atrakcyjnych i dobrze zachowanych zwłok. Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć narąbany w trzy dupy, krzycząc: "ALE TO BYŁA JAZDA!"
Fitter bardzo fajny pomysł zapodałeś. Mi bardziej podobają się te ze skrzydełkami. Ja bym nawet zrobił ten znaczek jeszzce bardziej podobny do naszywki VROCowej - ta sama gama kolorów czyli czarne tlo + biała i srebrna nitka. Tak, żeby było bardziej "symetrycznie" Co na to reszta zainteresowanych?
Mechanika - to takie większe klocki Lego
----------
III
----------
III
- fitter
Też jestem przeciwny zbytniemu podobieństwu do VROC'owej, dlatego zaproponowałem kolorowe skrzydełka. No można jeszcze zastosować zielony jako kolor Kawy , ale chyba biało-czerwona z pojemnością będzie OK.
Rozmiary będą podobne do VROC'owej zaś sama kolorystyka srebno-szara wydaje się mi za mdła - w końcu Vulcan to lawa a lawa jest czerwona
Można jeszcze wygiąć skrzydełka jak we VROC'owej - ale czy jest sens bardziej upodabniać ?
Rozmiary będą podobne do VROC'owej zaś sama kolorystyka srebno-szara wydaje się mi za mdła - w końcu Vulcan to lawa a lawa jest czerwona
Można jeszcze wygiąć skrzydełka jak we VROC'owej - ale czy jest sens bardziej upodabniać ?
Życie nie powinno być podróżą do grobu, której celem jest dowiezienie atrakcyjnych i dobrze zachowanych zwłok. Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć narąbany w trzy dupy, krzycząc: "ALE TO BYŁA JAZDA!"
ja kupilem cos takiego z tym ze zamiast drifter bede mial napis classic
firma robi na zamówienia według wzoru jaki sobie kto wymysli
http://allegro.pl/show_item.php?item=1482118651
[ Dodano: Wto Mar 08, 2011 ]
ale ta ktora bedą mieli wszyscy tez łyknę bo tamta kupilem zanim powstała ta godna pochwały inicjatywa
firma robi na zamówienia według wzoru jaki sobie kto wymysli
http://allegro.pl/show_item.php?item=1482118651
[ Dodano: Wto Mar 08, 2011 ]
ale ta ktora bedą mieli wszyscy tez łyknę bo tamta kupilem zanim powstała ta godna pochwały inicjatywa
- SAURO
- Miejscowość: ZAMOŚĆ, CIECHANÓW, RZYM
- Motocykl: VN 1500 Nomad
- VROC: 30956
Dobra kochani a gdzie te naszywki będziemy mocować?? ja na kurtce mam naszą okrągłą na ramieniu, są skrzydełka . Na drygim ramieniu mam orła z napisem POLAND i na piersi znaczek VKC z numerem. Jak tak dalej pójdzie to będę jak choinka na Boże Narodzenie. Jeśli dobrze kąbinuję to na kamizelce nic więcej nie można mocować. więc moje pytanie gdzie sobie to zapodamy??
BAWMY SIĘ W MOTOCYKLE A NIE POLITYKĘ
- fitter
No cóż Sauro - za szybko się poobszywałeś Jak chcesz ro dla Ciebie zamówimy rozmiar XXL i na plecy kurti będzie
A tak na serio - miejsce naszycia dowolne. Ja myślałem o prawym ramieniu, gdyż kurtkę mam jeszcze czystą, a na lewym będzie VROC. I nikogo nie przymuszam - to inicjatywa oddolna i dobrowolna, na razie w fazach dogadania projektu naszywki, którą mogliby nosić również niezrzeszeni.
A tak na serio - miejsce naszycia dowolne. Ja myślałem o prawym ramieniu, gdyż kurtkę mam jeszcze czystą, a na lewym będzie VROC. I nikogo nie przymuszam - to inicjatywa oddolna i dobrowolna, na razie w fazach dogadania projektu naszywki, którą mogliby nosić również niezrzeszeni.
tak właśnie czytałam sobie i zastanawiałam się gdzie przyszyjecie te naszywki... Klubowicze to chyba faktycznie nie znajdą miejsca na sobie żeby to naszyć, ale każy inny może sobie przyszyć np, na kurtce skórzanej...SAURO pisze:Dobra kochani a gdzie te naszywki będziemy mocować?? ja na kurtce mam naszą okrągłą na ramieniu, są skrzydełka . Na drygim ramieniu mam orła z napisem POLAND i na piersi znaczek VKC z numerem. Jak tak dalej pójdzie to będę jak choinka na Boże Narodzenie. Jeśli dobrze kąbinuję to na kamizelce nic więcej nie można mocować. więc moje pytanie gdzie sobie to zapodamy??
- Piotr
- Miejscowość: Warszawa-Wilanów
- Motocykl: VN 1500 Nomad, VN 2000 Diablo Black
- VROC: 25311
A ja sobie kupię bandamę i na niej przyszyję, :P
VROC#25311
--- www.v-moto.pl części ,akcesoria, oleje, filtry... do VN-ów ---
http://www.steelrosesmcsouthside.pl
--- www.v-moto.pl części ,akcesoria, oleje, filtry... do VN-ów ---
http://www.steelrosesmcsouthside.pl