Naszywki Vulcan
- Yamak
- Miejscowość: Przasnysz
- Motocykl: Vn 1500 Nostradamus
- VROC: 31253
Ja jestem za wersją ze skrzydełkami, wzór drugi (ale pierwszy też dobry). Kolory jak najbliższe tym z emblematu. Jak miałaby być kolorystycznie podobna do VROC-owskiej to po co ją robić.
Fajnie wygląda na bandamie. Duszek taką ma i wygląda czadowo. Można też przykleić na sakwy.
Fajnie wygląda na bandamie. Duszek taką ma i wygląda czadowo. Można też przykleić na sakwy.
Zarażony A1Vn1500
VROC #31253
Bike - Nostradamus
VROC #31253
Bike - Nostradamus
- fitter
- Miejscowość: Szczecin
- Motocykl: VN900LT '10
- VROC: 33352
Z rozwojem projektu czekam na dojście VROCowej aby zgrać rozmiarami.
Co do ceny to najtaniej proponuje MOTOHAFT, chyba nie biorą za projekt ale potem pchaja też przez aledrogo. Co prawda pytałem o projekt pierwszy, ale oni chyba jadą zysk z ilość a nie ceny na sztuce. Ogólnie mają naszywki po 5 jak się bierze w większej ilości.
Co do ceny to najtaniej proponuje MOTOHAFT, chyba nie biorą za projekt ale potem pchaja też przez aledrogo. Co prawda pytałem o projekt pierwszy, ale oni chyba jadą zysk z ilość a nie ceny na sztuce. Ogólnie mają naszywki po 5 jak się bierze w większej ilości.
Życie nie powinno być podróżą do grobu, której celem jest dowiezienie atrakcyjnych i dobrze zachowanych zwłok. Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć narąbany w trzy dupy, krzycząc: "ALE TO BYŁA JAZDA!"
- fitter
Mam od nich grupę krwi i wygląda OK - haft gęsty, od spodu zabezpieczony czymś gumniastym i przezroczystym coby się nie pruł.
Życie nie powinno być podróżą do grobu, której celem jest dowiezienie atrakcyjnych i dobrze zachowanych zwłok. Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć narąbany w trzy dupy, krzycząc: "ALE TO BYŁA JAZDA!"
ja od nich mam jedna naszywke a na druga czekam, mysle że jest ok a cena dobrafitter pisze:Z rozwojem projektu czekam na dojście VROCowej aby zgrać rozmiarami.
- Paweł
- Miejscowość: Kraków
- Motocykl: VN 800 Classic
- VROC: 33463
podoba mi się pomysł ale dzisiaj zastanawiałem się nad dużą naszywką...... odblaskową na plecy na kurtkę.
Mój starszy brat dla bezpieczeństwa naszył sobie 2 takie 40cm pasy odblaskowe na plecy - spoko jest bardziej widoczny w nocy.
Co myślicie, żeby naszyć logo Vulcana (zbliżone do tutaj prezentowanego) na plecach ale właśnie z materiału lub z elementami odblaskowymi?
Pogrzało mnie do reszty czy jak?
Mój starszy brat dla bezpieczeństwa naszył sobie 2 takie 40cm pasy odblaskowe na plecy - spoko jest bardziej widoczny w nocy.
Co myślicie, żeby naszyć logo Vulcana (zbliżone do tutaj prezentowanego) na plecach ale właśnie z materiału lub z elementami odblaskowymi?
Pogrzało mnie do reszty czy jak?
- Krasnal
- Miejscowość: UK & Piotrków T.
- Motocykl: Kawasaki VN2000 "lalunia"
- VROC: 32105
Nie "coby sie nie prul" tylko "coby go przykleic zamiast przyszywac" szmatka, gorace zelazko i gotowe...fitter pisze:Mam od nich grupę krwi i wygląda OK - haft gęsty, od spodu zabezpieczony czymś gumniastym i przezroczystym coby się nie pruł.
nareczka
...spróbujmy byc szczesliwi, chocby po to, by swiecic innym przykladem...
+44 7540233074
+44 7540233074
- fitter
Dzięki za radę Krasnal - trochę techniki i człowiek się gubi
Kwestia tylko jak na wyższą temperaturę zareaguje moja tekstylna kurtka, bo na skórze nie byłoby problemu... I co będzie po odklejeniu... Ma ktoś z tym jakieś doświadczenie?
A możne lepiej szyć?
Kwestia tylko jak na wyższą temperaturę zareaguje moja tekstylna kurtka, bo na skórze nie byłoby problemu... I co będzie po odklejeniu... Ma ktoś z tym jakieś doświadczenie?
A możne lepiej szyć?
Zobaczcie tu...
http://motokamizelka.pl
Zrobią wam z napisem jaki chcecie np. Nick i adres naszej strony
i bez dziurawienia kurtki ...
- Abrams
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: VN2000 Limited '05
- VROC: 29561
Jak powyżejValecki pisze:Muszę to wypróbować, być może i mi się spodobaAbrams pisze:Ja osobiście na noc zakładam rękawki (...)
Nie mogłem się powstrzymać - sorki Abramsik
http://img535.imageshack.us/i/9841250054.jpg/
-
- Miejscowość: Poznań
- Motocykl: Vulcan VN1500 FI Classic
- VROC: 31381
No przecież wiem o co Ci chodziłoAbrams pisze:Jak powyżejValecki pisze:Muszę to wypróbować, być może i mi się spodobaAbrams pisze:Ja osobiście na noc zakładam rękawki (...)
Nie mogłem się powstrzymać - sorki Abramsik
http://img535.imageshack.us/i/9841250054.jpg/
- kazuhira
- Miejscowość: Kotliska
- Motocykl: KLE650
- VROC: 33862
A może to jest właśnie droga dla nie-klubowiczów ale forumowiczów, którzy chcieli by w jakiś sposób propagować społeczność www.vulcaneria.pl . Zamiast barw moglibyśmy ubierać takie kamizelki z emblematem naszego Vulcana projektu fitter-a z adresem strony forum.Papaj pisze:Zobaczcie tu...
Ciekawe jak by MC zareagowało na taką inicjatywę?