jeździełem dzisiaj ;-))))))
jednak udalo mi sie dzisiaj tez 20km zrobic niewiele ale powiem Wam ze nowym moto zrobilem ok 200km dopiero ale coraz bardziej go kocham, jest cudowny, i piekny
oj bardzo piekny
i pieknie jedzie, vn 900 to bylo moje marzenie i sie spelnilo, ten motocykl jest niesamowity, pieknie sie prowadzi ma piekny gang silnika i malo pali
brakuje szyby przy takiej pogodzie ale chce jak najdluzej sie bronic przed szyba i wszelkimi dodatkami
taki golas jest poprostu piekny, mam tylko gmol bo sie może przydac
sorki za te wywody ale kocham ten motocykl, chyba pojde do garazu spac zeby byc blisko niego, kurcze czy to juz dewiacje są ? mam nadziej ze nie ze wy podobnie czujecie
oj bardzo piekny
i pieknie jedzie, vn 900 to bylo moje marzenie i sie spelnilo, ten motocykl jest niesamowity, pieknie sie prowadzi ma piekny gang silnika i malo pali
brakuje szyby przy takiej pogodzie ale chce jak najdluzej sie bronic przed szyba i wszelkimi dodatkami
taki golas jest poprostu piekny, mam tylko gmol bo sie może przydac
sorki za te wywody ale kocham ten motocykl, chyba pojde do garazu spac zeby byc blisko niego, kurcze czy to juz dewiacje są ? mam nadziej ze nie ze wy podobnie czujecie
-
- Miejscowość: Katowice
- Motocykl: Kawasaki VN 2000 Diablo Black
- VROC: 0
Valuś - Ty jasnowidzu a co będzie w najbliższym tygodniu?Valecki pisze:A pamiętasz Dzidzia co mówiłem o marcu?Dzidzia pisze:My z Jacem wczoraj śmigaliśmy i dzisiaj będziemy
Faktycznie sezon można uznać za rozpoczęty pogoda cudo!!!
Badger może jakieś szybkie osuszanie drogi... może koledzy coś wymyślą
Wczoraj razem z Muką pojeździliśmy od Tarcho po Zalesie Górne, tam gorące żarełko i po nocy wracaliśmy do swoich domków - ale było BOSKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Poranek przebimbaliśmy na giełdzie to na jazdę zostało nam popołudnie
- Thomas
- Miejscowość: Chorzów, Bytom
- Motocykl: VN 2000 Limited
- VROC: 33040
Nie no w taką pogodę nawet wskazane browar i motór, picowanie i uzbrajanie , w takie dni tylko to pozostało na zabicie stresów przynajmniej to, mojej osobie w takie dni sprawia dużo frajdy grzebanie przy moto lub trochę rzadziej puszce i w moim przypadku w zestawie typu ciągnik + naczepa ale trzeba to lubić, u mnie pozytywnie A teraz panowie i panie pod tą złą pogodę oby w przyszłym tygodniu była lepsza... co ja piszę o niebo lepszaRyffka pisze:Jak dla mnie to nawet dobrze... moto jeszcze w proszku w garażu i w ładną pogodę to serce by pękło A tak farelka na full, browar pod pachę i do garażuAndrew pisze:U mnie teraz pada śnieg.
- Lacik
- Miejscowość: Sosnowiec
- Motocykl: VN2000 Limited, FJR1300
- VROC: 33363
dziwne bo przeciez do ciebie rzut beretem a ty masz calkowicie inne warunki pogodowe...Thomas pisze:Lacik Ty już nie pij lub tym podobne u mnie Qfa już 5cm. śniegu ,pier...go śniegu i ciągle pada a miało być tak pięknieLacik pisze:a u mnie w Sosnowcu jest +10 stopni i swieci slonce teraz
Ale jestem zdania że choćby się posrać to będę jechać na moto8-10 kw.
nie pije... ja jestem beznalogowy czlowiek
- Thomas
- Miejscowość: Chorzów, Bytom
- Motocykl: VN 2000 Limited
- VROC: 33040
Może ja za dużo wypiłem i widzę białe myszki zamiast śnieguuuLacik pisze:dziwne bo przeciez do ciebie rzut beretem a ty masz calkowicie inne warunki pogodowe...Thomas pisze:Lacik Ty już nie pij lub tym podobne u mnie Qfa już 5cm. śniegu ,pier...go śniegu i ciągle pada a miało być tak pięknieLacik pisze:a u mnie w Sosnowcu jest +10 stopni i swieci slonce teraz
Ale jestem zdania że choćby się posrać to będę jechać na moto8-10 kw.
nie pije... ja jestem beznalogowy czlowiek
- Piotr_Classic
- Miejscowość: Madryt
- Motocykl: HD Street Glide
- VROC: 32438