Starcza go do baku i dalej lipa... Nie ma opcji żeby naciągnąć na całość.Lecho pisze:Czyli się nie mieści?
Co jest qfa w LIDLU
Pracowałem kiedyś w Lidlu i wiem jak jest dzielony towar "non food" na promocję. Czasami jest tylko po kilka sztuk danego asortymentu.
Żaden sklep nie zamawia towaru tylko przychodzi z przydziału więc k-k w markecie znając potencjał swojej placówki nie ma nic do powiedzenia (odnośnie "non foodu").
A zasada przydziałów jest taka, żeby nie wysyłać za dużo :-)
Teraz rynek i tak już jest nasycony ale pamiętam co działo się jak LIDL startował. Nie raz byłem świadkiem gdy klienci się pobili między sobą o towar. A raz się zdarzyło we Włocławku że wyciągnęli K-ka z biura i go pobili.
Żaden sklep nie zamawia towaru tylko przychodzi z przydziału więc k-k w markecie znając potencjał swojej placówki nie ma nic do powiedzenia (odnośnie "non foodu").
A zasada przydziałów jest taka, żeby nie wysyłać za dużo :-)
Teraz rynek i tak już jest nasycony ale pamiętam co działo się jak LIDL startował. Nie raz byłem świadkiem gdy klienci się pobili między sobą o towar. A raz się zdarzyło we Włocławku że wyciągnęli K-ka z biura i go pobili.
- fitter
- Miejscowość: Szczecin
- Motocykl: VN900LT '10
- VROC: 33352
Bo się qfa nie postarał!Luzak pisze:A raz się zdarzyło we Włocławku że wyciągnęli K-ka z biura i go pobili.
A tak na poważnie - smutna nasza rzeczywistość...
Życie nie powinno być podróżą do grobu, której celem jest dowiezienie atrakcyjnych i dobrze zachowanych zwłok. Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć narąbany w trzy dupy, krzycząc: "ALE TO BYŁA JAZDA!"